Έπιασαν δουλειά στην Καλλονή (vid)

Νίκος Τσιώκος
Έπιασαν δουλειά στην Καλλονή (vid)

bet365

Στην Καλλονή έπιασαν δουλειά ενόψει της νέας σεζόν, με το τεχνικό τιμ να δοκιμάζει αρκετούς νεαρούς παίκτες από την Κ20 για να αποφασίσει ποιοι θα ακολουθήσουν την πρώτη ομάδα στην Ιταλία.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, στην Καλλονή έπιασαν δουλειά. Οι προπονήσεις για τον σύλλογο της Μυτιλήνης ενόψει της νέας σεζόν ξεκίνησαν την Τετάρτη (1/7) και περιελάμβαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης μέτριας έντασης με και χωρίς μπάλα και ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού.

Έτσι, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες στην πρωτεύουσα της Λέσβου μέχρι και τις 18 Ιουλίου, αφού από τις 19 θα διεξαχθούν στην Ιταλία. Στη γειτονική χώρα θα ακολουθήσουν την πρώτη ομάδα και κάποιοι ποδοσφαιριστές από την Κ20, με το τεχνικό τιμ να έχει ξεκινήσει τις δοκιμές αρκετών νεαρών.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΛΚ ήδη έχει κάνει τις πρώτες κινήσεις της στο μεταγραφικό σκέλος αποκτώντας τους Κρολ, Κλαντρούμπσκι, Μάρκοβιτς, Χατζηδημητρίου, Ουνγιαλίδη και Ούκα. Τέλος, να σημειώσουμε ότι επί ιταλικού εδάφους ήδη έχουν ανακοινωθεί τα φιλικά με Βιτζέντζα, Παλέρμο, Σαμπντόρια, ενώ αναμένεται να γνωστοποιηθούν κι άλλα τις επόμενες ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα