Γαρέκα: «Να πάρουμε ώθηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ»

Gazzetta team
Γαρέκα: «Να πάρουμε ώθηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ»

bet365

Ικανοποιημένος για τα κατορθώματα της ομάδας του στο Copa America και αισιόδοξος για το μέλλον εμφανίστηκε ο Ρικάρδο Γαρέκα.

Ο Περουβιανός τεχνικός ελπίζει πως οι εμφανίσεις των παικτών του στη διοργάνωση θα εμπνεύσει την προσπάθεια του Περού να δώσει το «παρών» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018.

«Κάθε παιγνίδι με την Εθνική Ομάδα είναι ξεχωριστό, γιατί εκπροσωπείς τη χώρα. Έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε μια ακόμα καλύτερη θέση. Διαθέτουμε εξαιρετικούς παίκτες και είναι σημαντικό να έχουμε την έμπνευση ώστε να προετοιμαστούμε για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για την Παραγουάη», ανέφερε ο Γαρέκα στη συνέντευξη Τύπου.

Για την απουσία της ομάδας του από Παγκόσμιο Κύπελλο εδώ και 33 χρόνια (σ.σ τελευταία συμμετοχή της το 1982) δήλωσε: «Είναι σημαντικό πράγμα η ταυτότητα μιας ομάδας. Δεν μπορώ να πω πως θα καταφέρω μόνος μου να αναπλάσω το χαρακτήρα του περουβιανικού ποδοσφαίρου, όμως πιστεύω πολύ στις ικανότητες των Περουβιανών ποδοσφαιριστών. Προς το παρόν κοιτάμε απλά να βελτιωνόμαστε παιγνίδι με το παιγνίδι».

 

Τελευταία Νέα