Ντίας: «Καμία τύχη για τη Χιλή, αν…»

Ντίας: «Καμία τύχη για τη Χιλή, αν…»

bet365

Κάθετος ήταν ο προπονητής της Παραγουάης για τον τελικό του Copa America, καθώς δήλωσε πως η Αργεντινή είναι το φαβορί απέναντι στη Χιλή.

Μάλιστα υποστήριξε πως αν η Αργεντινή επαναλάβει απέναντι στους «οικοδεσπότες» εμφάνιση ανάλογη με αυτή του ημιτελικού, όπου κέρδισε την ομάδα του με 6-1, τότε η Χιλή δεν έχει καμία τύχη!

«Αν η Αργεντινή παίξει στον τελικό όπως έπαιξε εναντίον μας, τότε δεν δίνω καμία τύχη στη Χιλή. Έχουν παίκτες με μεγάλη ποιότητα, δουλεύουν μαζί καιρό και νομίζω πως είναι ξεκάθαρα το φαβορί του τελικού», ανέφερε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τον μικρό τελικό, όπου η Παραγουάη αντιμετωπίζει το Περού.

Ο Αργεντινός τεχνικός της Παραγουάης πρόσθεσε: «Είναι οι καλύτεροι. Σέβομαι τη Χιλή, όμως απ’ τους ομίλους και μετά η Αργεντινή παίζει καλύτερα απ’ όλους, είναι μια απ’ τις καλύτερες Εθνικές ομάδες που έχω δει»!

Εξάλλου … αναφέρθηκε για λίγο και στη δική του ομάδα, που θα αντιμετωπίσει το Περού με έπαθλο την τρίτη θέση του Copa America: «Θέλουμε τη νίκη τόσο, όσο και ο αντίπαλος μας. Εμείς θεωρούμε πως είμαστε ήδη πετυχημένοι, αφού ως στόχο είχαμε να ξαναγίνουμε ομάδα, ενώ αντιμετωπίσαμε πολύ δυνατές ομάδες, όπως την Αργεντινή και την Ουρουγουάη και προχωρήσαμε αρκετά μακριά»

 

Τελευταία Νέα