«Κράζουν» τον Μπίλιτς για τη συμπεριφορά του

«Κράζουν» τον Μπίλιτς για τη συμπεριφορά του

Κώστας Ζάλιαρης
«Κράζουν» τον Μπίλιτς για τη συμπεριφορά του

bet365

Η απόφαση του Σλάβεν Μπίλις να μην καθίσει στον πάγκο της Γουέστ Χαμ στο πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι αλλά και να μην ταξιδέψει στην Ανδόρρα για τον επαναληπτικό με τη Λούζιτανς, προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια του αγγλικού Τύπου.

Ο νέος προπονητής των «σφυριών», είδε τους παίκτες του να φτάνουν πανεύκολα στο τελικό 3-0, στο «Άπτον Παρκ», στην πρώτη αναμέτρηση για τον πρώτο προκριματικό γύρο του φετινού Γιουρόπα Λιγκ.

Μόνο που τους είδε από τα επίσημα, αφού δεν θέλησε να καθίσει στον πάγκο (όπου βρέθηκε ο προπονητής των ακαδημιών, Τέρι Γουέστλεϊ), ενώ έχει πάρει και την απόφαση να μην κάνει το ταξίδι στην Ανδόρρα αφού η υπόθεση – πρόκριση έχει τελειώσει και απλά περιμένει το επόμενο εμπόδιο...

Η συμπεριφορά του αυτή, τον έχει βάλει στο «στόχαστρο» του αγγλικού Τύπου που κάνει λόγο για τύπο μπλαζέ με υφάκι που μοιάζει με τον... Ζοσέ Μουρίνιο στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει καταστάσεις...

Τα «βέλη» του εξαπέλυσε και ο κόουτς της Λούζιτανς, Τσάβι Ρόουρα, δηλώνοντας: «Ο Μπίλιτς ήταν απρεπής από τη στιγμή που δεν κάθισε στον πάγκο. Με λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός καθώς η Αγγλία είναι χώρα στην οποία “γεννήθηκε” το Fair Play. Ίσως να νομίζει ότι είναι ο ... Special One».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα