Ο Πέτριτς μιλάει στο gazzetta για δημοψήφισμα, Εσιέν και στόχους

Νίκος Αθανασίου
Ο Πέτριτς μιλάει στο gazzetta για δημοψήφισμα, Εσιέν και στόχους

bet365

Μια ακόμη χρονιά αρχίζει με όνειρα για τον Παναθηναϊκό! Ο Μλάντεν Πέτριτς μιλώντας στο gazzetta αναφέρεται όμως και στην δύσκολη κατάσταση της Ελλάδας, ενώ φυσικά σχολιάζει την παρουσία του Μίκαελ Εσιέν στο «τριφύλλι»! ΟΛΛΑΝΔΙΑ, αποστολή: Νίκος Αθανασίου

Ο Κροάτης φορ που παρέμεινε στο «τριφύλλι» ανανεώνοντας γι' ακόμα έναν χρόνο το συμβόλαιό του, μίλησε στο gazzetta.gr λίγο πριν την επιβίβαση της «πράσινης» αποστολής στο αεροπλάνο με προορισμό την Ολλανδία και μίλησε αναλυτικά για:

Για τη νέα σεζόν και τους στόχους της ομάδας: «Ξεκινάμε με ανυπομονησία τη νέα χρονιά. Μόλις χθες βρεθήκαμε όλοι μαζί για πρώτη φορά και είναι νωρίς να μιλήσουμε για τους στόχους της ομάδας. Αφήστε μας πρώτα να βρεθούμε ξανά σαν ομάδα όλοι μαζί και ύστερα μπορώ να σας πω ποιοι είναι οι στόχοι μας».

Για τον Μίκαελ Εσιέν: «Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Εσιέν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας. Έχει μεγάλη ποιότητα και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει μέσα στο γήπεδο».

Για τη δική του απόδοση και τις προσδοκίες του κόσμου: «Πέρυσι το ξεκίνημά μου δεν ήταν καλό, όμως νομίζω ότι στο δέυτερο μισό βρήκα τον εαυτό μου και βοήθησα την ομάδα. Το σημαντικό είναι να συνεχίσω όπως τελείωσα την περσινή σεζόν και νομίζω ο κόσμος φέτος μπορεί να περιμένει από εμένα κάτι παραπάνω».

Για την κατάσταση στην Ελλάδα: «Πραγματικά είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση που ζει ο ελληνικός λαός. Η γυναίκα μου είναι ελληνίδα, οι γονείς της είναι Έλληνες, εγώ ζω στην Ελλάδα και καταλαβαίνω ότι είναι πολύ άσχημο αυτό που γίνεται. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βρεθεί άμεσα λύση γιατί βλέπω πόσο ο κόσμος στεναχωριέται και είναι αγχωμένος για το μέλλον. Φυσικά δεν μπορώ να πω εγώ ποια θα είναι η καλύτερη λύση για τη χώρα, αν θα πρέπει να παραμείνει ή να φύγει από το ευρώ όμως ελπίζω άμεσα να φτιάξουν τα πράγματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα