Προοπτική για εξέδρα ορθίων στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Προοπτική για εξέδρα ορθίων στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Κώστας Ζάλιαρης
Προοπτική για εξέδρα ορθίων στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!

bet365

Σχέδιο για την εγκατάσταση εξέδρας όπου θα πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις ασφαλείας ώστε οι οπαδοί να είναι όρθιοι, φέρεται να υπάρχει στα πλάνα της ανακαίνισης του «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Η πολύ σημαντική είδηση προέκυψε από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο οργανισμός «Chelsea Supporters Trust», η φωνή των οπαδών της ομάδας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, έχοντας δώσει το «παρών» μαζί με αντιπροσωπεία κατοίκων των ππεριοχών γύρω από το «Στάμφορντ Μπριτζ» σε meeting με παρουσίαση των σχεδίων για τη νέα μορφή του γηπέδου, υπάρχει και πλάνο για εξέδρα ορθίων!

Βέβαια, για να περάσει η Τσέλσι από τη θεωρία στην πράξη χρειάζονται αρκετές διαδικασίες, ωστόσο, το γεγονός πως συμπεριλήφθηκε στα επίσημα σχέδια για την ανακαίνιση του «Στάμφορντ Μπριτζ», δεν αποκλείεται να έχουν υπάρξει και προχωρημένες κινήσεις από τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Εφόσον γίνει, θα πρόκειται για καινοτομία και πρωτοπορία στη σύγχρονη εποχή της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ στις αρχές Ιουνίου, η Σέλτικ είχε ανακοινώσει πως επιτέλους, μετά από πέντε χρόνια διαπραγματεύσεων και ταλαιπωρίας, θα υπάρχει εξέδρα ορθίων στο «Celtic Park» από τη σεζόν 2016-2017.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα