Πέτριτς: «Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στην Ελλάδα...»

Πέτριτς: «Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στην Ελλάδα...»

Gazzetta team
Πέτριτς: «Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στην Ελλάδα...»

bet365

Τη δική του ανησυχία, προτού λάβει εγγυήσεις από τον Γιάννη Αλαφούζο, εξέφρασε ο Μλάντεν Πέτριτς για την κατάσταση στην Ελλάδα, μιλώντας και για την αβεβαιότητα στη χώρα μας...

Ο Κροάτης επιθετικός του «τριφυλλιού» μίλησε στην ιστοσελίδα «blick.ch» για την κρίση στην Ελλάδα και τις ώρες αγωνίας μετρώντας αντίστροφα για το δημοψήφισμα της Κυριακής.

«Η σύζυγός μου που είναι από την Ελλάδα, ανησυχεί και υποφέρει, όπως και όλοι οι συμπατριώτες της» τόνισε ο Πέτριτς και πρόσθεσε:

«Υπήρχαν τεράστιες ουρές στις τράπεζες όταν πήγα κι εγώ. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον στην Ελλάδα...». Ερωτηθείς για το ΝΑΙ ή ΟΧΙ που καλείται να ψηφίσει ο ελληνικός λαός, ο άσος του Παναθηναϊκού απέφυγε να τοποθετηθεί, λέγοντας: «Σίγουρα και οι δύο απόψεις θα έχουν τα υπέρ και τα κατά τους... Πραγματικά δεν ξέρω. Πάντως, η κρίση έχει χτυπήσει αυτούς που ούτως ή άλλως έχουν λίγα αλλά και τους συνταξιούχους».

Για τη δική του ανησυχία περί της κατάστασης και τις σκέψεις που θα μπορούσε να κάνει για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, υποστήριξε: «Ήρθε ο πρόεδρος, μας μίλησε και μας διαβεβαίωσε ότι όλα θα πάνε καλά...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα