«Ο Σαλάχ πάει σε άλλη ιταλική ομάδα»

Gazzetta team
«Ο Σαλάχ πάει σε άλλη ιταλική ομάδα»

bet365

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Μοχάμεντ Σαλάχ ανακοίνωσε την απόφαση του πελάτη του να μην συνεχίσει στη Φιορεντίνα, αποδεχόμενος την πρόταση άλλης ιταλικής ομάδας. Ρόμα, Ίντερ, Μίλαν και Γιουβέντους στο παιχνίδι.

«Αποφασίσαμε να μη συνεχίσουμε στη Φιορεντίνα. Ο Σαλάχ θα πάει σε άλλη ιταλική ομάδα σύντομα» ήταν τα λόγια του Ραμί Αμπάς, δικηγόρου που εκπροσωπεί τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό στο firenzeviola.it, βάζοντας φωτιά στα σενάρια και τις εξελίξεις γύρω από το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Η Ρόμα εμφανίζεται αυτήν τη στιγμή ως η ομάδα που οδηγεί την κούρσα για την υπογραφή του Σαλάχ, ωστόσο η Ίντερ είναι πάντα στο παιχνίδι, ενώ υπάρχει και το ενδιαφέρον από Μίλαν και Γιουβέντους.

Η υπόθεση ενδέχεται να τραβήξει πάντως, αφού η Φιορεντίνα έχει καταβάλλει το 1 εκατομμύριο ευρώ που χρειαζόταν για να παρατείνει το δανεισμό του από την Τσέλσι στην αγγλική ομάδα και φέρεται διατεθειμένη να προσφύγει στο CAS για να διεκδικήσει τα δικαιώματά της στο θέμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα