Πήρε Ζαν – Πάσαλιτς, έδεσε Καρβάλιο η Μονακό (pics & vid)

Πήρε Ζαν – Πάσαλιτς, έδεσε Καρβάλιο η Μονακό (pics & vid)

bet365

Υπερδραστήρια η Μονακό, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Κορεντάν Ζαν, ολοκλήρωσε το δανεισμό του Πάσαλιτς από την Τσέλσι και έδεσε τον Ρικάρντο Καρβάλιο με νέο συμβόλαιο.

Ημέρα ανακοινώσεων και deals η Πέμπτη για τη Μονακό. Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, προχωρά ακάθεκτη στο μεταγραφικό παζάρι, αφού αρχικά ανακοίνωσε την απόκτηση του Κορεντάν Ζαν από την Τρουά, τον παρουσίασε (κεντρική photo) και στη συνέχεια θα τον στείλει δανεικό στην ομάδα του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Λίγη ώρα αργότερα, οι Μονεγάσκοι ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Ρικάρντο Καρβάλιο για έναν ακόμη χρόνο, παρατείνοντας την παρουσία του Πορτογάλου στο Πριγκιπάτο για τρίτη σερί σεζόν. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την περιπέτειά μου με τη Μονακό. Νιώθω πολύ καλά στο κλαμπ και με τους συμπαίκτες μου και με το τιμ. Πιστεύω σε αυτό το πρότζεκτ και μου αρέσει η ιδέα να δείχνω το δρόμο στους νεότερους παίκτες. Για δύο χρόνια είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να συνεχίσουμε σε αυτόν το δρόμο» δήλωσε ο έμπειρος σέντερ μπακ.

Το βράδυ, η γαλλική ομάδα συνέχισε το ντεμαράζ της, αφού ο Μάριο Πάσαλιτς αποκτήθηκε ως δανεικός από την Τσέλσι. Ο Κροάτης υπέγραψε το συμβόλαιο του με τη Μονακό παρουσία των μάνατζέρ του Βιντσέντσο Καβαλιέρ και Φεντερίκο Παστορέλο.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα