ΝΑΙ ή ΟΧΙ... για Σάντσεθ και Παναθηναϊκό!

ΝΑΙ ή ΟΧΙ... για Σάντσεθ και Παναθηναϊκό!

Νίκος Μαρούδας
ΝΑΙ ή ΟΧΙ... για Σάντσεθ και Παναθηναϊκό!

bet365

Την Κυριακή και το αποτέλεσμα από το δημοψήφισμα φαίνεται πως περιμένει και ο Σέρχιο Σάντσεθ ώστε να πάρει την τελική του απόφαση για το αν θα έρθει στην Ελλάδα ή όχι...

Εκτός από το «ναι» ή το «όχι» που περιμένουν όλοι στις πολιτικές εξελίξεις από το δημοψήφισμα της Κυριακής, στον Παναθηναϊκό περιμένουν μια παρόμοια απάντηση, αλλά από τον Σάντσεθ! Όπως φαίνεται, τα δύο αυτά πάνε μαζί, καθώς ο Ισπανός ζήτησε λίγες ακόμα μέρες για να απαντήσει οριστικά στην «πράσινη» πρόταση.

Αυτό αναμένεται να γίνει την Δευτέρα αμέσως μετά δηλαδή το δημοψήφισμα της Κυριακής! Όπως όλη η Ελλάδα, αλλά και η Ευρώπη, έτσι και ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται να παρακολουθήσει με την ίδια... αγωνία τις εξελίξεις στη χώρα μας!

Σε ότι αφορά την εναλλακτική λύση, όπως προκύπτει από τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια έτοιμη και προχωρημένη περίπτωση. Άλλωστε γενικότερα μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην Ελλάδα δεν κινούνται και πολλά πράγματα σε όλες τις ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα