Μπρόουτον - Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ 1-3 (pics)

Μπρόουτον - Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ 1-3 (pics)

Gazzetta team
Μπρόουτον - Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ 1-3 (pics)

bet365

Οι Κροάτες άλωσαν την έδρα της Μπρόουτον, επικρατώντας με 3-1 και κάνοντας αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στο ζευγάρι που θα αναδείξει τον επόμενο αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ.
Η Μπρόουτον από την Ουαλία υποδέχθηκε την ΝΚ Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, με τον νικητή του ζευγαριού να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στον Β' προκριματικό γύρο στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι Κροάτες πήραν το πάνω χέρι για την υπόθεση - πρόκριση, κερδίζοντας το πρώτο ματς με σκορ 3-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28' με τον Ράϊλι όμως η ομάδα του Ζάγκρεμπ απάντησε τρεις φορές με τους Σόβσιτς στο 48', Μάριτς στο 61' και Κόλαρ στο 68'. Στο 82' ο Σόβσιτς δεν κατάφερε να σκοράρει από την γραμμή του πέναλτι και έτσι οι Κροάτες δεν μπόρεσαν να κάνουν το τελικό σκορ 1-4 υπέρ τους.
Η γηπεδούχος Μπρόουτον ξεκίνησε με τον Κοάτες κάτω από τα γκολπόστ, τους Τζόουνς και Πίρσον στο κέντρο της άμυνας, στα δύο άκρα τους ΜακΓκιν και Όουενς, στον άξονα τους Φιλντ και Όουεν, επιτελικό χαφ τον Γκρέι, δεξιά και αριστερά στα... φτερά τους Ράϊλι και Γουίγκναλ. Φορ ήταν ο Μπούντρις. Η Λομοτίβα από την άλλη είχε βασικό κίπερ τον Ζελένικα, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κάπαν και Μρτσέλα, τους Μπρούσιτς και Μπάρτολετς στα άκρα της αμυντικής γραμμής, αμυντικό χαφ τον Λέκο, πιο μπροστά του στο κέντρο τους Σόβσβιτς και Σέβιτς, πλάγιους επιθετικούς τους Μίσιτς και Φιόλιτς και επιθετικό τον Μάριτς. O επαναληπτικός των δύο ομάδων στο Ζάγκρεμπ είναι στις 9 Ιουλίου.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ GAZZETTA.GR ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα