Η Ελίζαμπεθ... δείχνει Παναθηναϊκό! (pic)

Η Ελίζαμπεθ... δείχνει Παναθηναϊκό! (pic)

Gazzetta team
Η Ελίζαμπεθ... δείχνει Παναθηναϊκό! (pic)

bet365

Την τελική απάντηση του Σέρχιο Σάντσεθ περιμένουν όλοι στον Παναθηναϊκό, με την σύζυγό του Ελίζαμπεθ να στέλνει το δικό της μήνυμα μέσω instagram που φαίνεται να σημαίνει... ναι!

Ο Σέρχιο Σάντσεθ είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας, ωστόσο τα όσα γίνονται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα έκαναν τον Ισπανό να σκεφτεί και πάλι το ενδεχόμενο να έρθει στην χώρα μας. Έτσι, οι Βόκολος και Φύσσας αφού του έδωσαν τις απαραίτητες εγγυήσεις για να τον πείσουν στο ταξίδι που έκαναν στη Βαρκελώνη, περιμένουν πλέον την οριστική του απάντηση.

Την ίδια ώρα, η σύζυγός του Ελίζαμπεθ, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με την οποία άναψε... φωτιές! Συγκεκριμένα, έγραψε κάτω από την φωτογραφία το εξής: «Νέες αποφάσεις, μια νέα περιπέτεια, αλλά πάντα μαζί σου. Όπου κι αν πας, εγώ θα είμαι πάντα μαζί σου». Το αν αυτό το σχόλιο φωτογραφίζει το... si στον Παναθηναϊκό, θα φανεί τις επόμενες μέρες!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα