Τρεις ημέρες τα εργομετρικά στον Ρέντη

Τρεις ημέρες τα εργομετρικά στον Ρέντη

Τρεις ημέρες τα εργομετρικά στον Ρέντη

bet365

Για την προσεχή Δευτέρα έχει οριστεί η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Ολυμπιακού με την διαφορά πως τα εργομετρικά θα είναι για τρεις ημέρες και όχι για δύο.

Σε τρία γκρούπ θα περάσουν εργομετρικά και ότι άλλα τεστ χρειαστούν οι παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας. Η... αρχή θα γίνει την Δευτέρα και για τις επόμενες τρεις ημέρες θα γίνονται εργομετρικές μετρήσεις. Ουσιαστικά η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού θα γίνει στις 9 Ιουλίου. Από εκείνη την στιγμή και μετά θα αρχίσει η προετοιμασία.

Στις 10 του τρέχοντος μηνός η ομάδα θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο του Ζέεφελντ στην Αυστρία που θα δώσει δύο φιλικά. Εκεί θα είναι έως τις 20. Μετά το διάστημα 20 - 25 Ιουλίου υπάρχει το τουρνουά της Τουρκίας και η συνέχεια θα έχει Ολλανδία με σειρά δυνατών φιλικών τεστ αλλά και ματς με την Εθνική του Κατάρ τον Αύγουστο στην Ζυρίχη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα