Την άλλη εβδομάδα η απόφαση για ΟΠΑΠ και ΑΕΚ

Αντώνης Σαούλης
Την άλλη εβδομάδα η απόφαση για ΟΠΑΠ και ΑΕΚ

bet365

Τι ζήτησε ο Ολυμπιακός από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και τι απάντησαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για την σχέση Μελισσανίδη και ΟΠΑΠ. Παράταση μιας εβδομάδας πήρε η ΕΕΑ για να βγάλει απόφαση.

Στις χθεσινές αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού υπήρξε και η Εξώδικη δήλωση-Διαμαρτυρία και Πρόσκληση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί παραβίασης του Κανονισμού Οργάνωσης Λειτουργίας και Διεξαγωγής των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ ΑΕ από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Από την μεριά της η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε αίτηση περί έγκρισης συμμετοχής της στα έντυπα προγράμματος των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ. Η συγκεκριμένη υπόθεση συζητήθηκε από την ΕΕΑ δίχως να υπάρξει οριστική απόφαση.

Ουσιαστικά η εμπλοκή του Ολυμπιακού έχει να κάνει με τον ΟΠΑΠ (μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ζητήσει να βγουν από τα κουπόνια) και όχι με το αν ο κ. Μελισσανίδης είναι παρένθετο πρόσωπο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό που ενδιαφέρει την ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι η σχέση του με τον ΟΠΑΠ και το ασυμβίβαστο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές από την ΑΕΚ τονιζόταν πως δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ ο Μελισσάνιδης.

Η ΕΕΑ όπως γράφουμε δεν έβγαλε κάποια απόφαση (αυτή πήρε παράταση για την επόμενη εβδομάδα) για το συγκεκριμένο θέμα...

 

Τελευταία Νέα