Το πρόγραμμα των φιλικών του Αστέρα στην Ολλανδία

Gazzetta team
Το πρόγραμμα των φιλικών του Αστέρα στην Ολλανδία

bet365

Από τις 12 έως τις 24 Ιουλίου ο Αστέρας θα είναι στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του. Δείτε το πρόγραμμα των τριών φιλικών που θα δώσει η ομάδα της Αρκαδίας.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Από τις 12 έως τις 24 Ιουλίου ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής στο "BILDERBERG CHÂTEAU HOLTMÜHLE" η ομάδα μας θα δώσει τρεις φιλικές αναμετρήσεις.

Το πρώτο φιλικό θα είναι με την Vitesse στις 22 Ιουλίου, ενώ θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με την Istanbul Basaksehir FK.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Πέμπτη 16 Ιουλίου: ΑΣΤΕΡΑΣ-Istanbul Basaksehir FK (18:30)

Τετάρτη 22 Ιουλίου: ΑΣΤΕΡΑΣ-Vitesse (19:00)

Η Vitesse τη σεζόν 2014-2015 κατέλαβε την 5η θέση στην Eredivisie με 58 βαθμούς και θα αγωνιστεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ η Istanbul Basaksehir FK είναι ομάδα που τερμάτισε στην 4η θέση του τουρκικού πρωταθλήματος και θα αγωνιστεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

* Το τρίτο φιλικό αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός των επόμενων ωρών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα