Ο Κούγιας έστειλε νέα επιστολή στον Πλεξίδα

Ο Κούγιας έστειλε νέα επιστολή στον Πλεξίδα

Gazzetta team
Ο Κούγιας έστειλε νέα επιστολή στον Πλεξίδα

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας έστειλε επιστολή στον Πλεξίδα, με την οποία του ζητά να βρεθούν ώστε να βρουν λύση για την αγοραπωλησία της Λάρισας.

Αναλυτικά η επιστολή του Αλέξη Κούγια:

«Κύριε Πλεξίδα,

Ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή της παρακλήσεώς μου και την υπευθυνότητα, την οποία επιδεικνύεις.

Είμαι βέβαιος ότι ο φίλαθλος κόσμος της Λάρισας εκτιμά ιδιαιτέρως αυτή την προσπάθειά μας.

Θέλω να είμαστε μαζί όλο το τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, ώστε μαζί με τους άμεσους συνεργάτες σου να εργαστούμε και να ενημερωθώ για το πώς θα έρθω σε επαφή με τους παραμείναντες παίκτες, και όλοι μαζί να έρθουμε σε επαφή με όλους τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει, ώστε εξωδίκως να λύσουμε τις διαφορές μαζί τους, αφού θα είναι ιδιαίτερα άσχημο με την έναρξη του πρωταθλήματος να έχω ν' αντιμετωπίσω σειρά προσφυγών.

Θα έρθω στα Τρίκαλα αύριο αμέσως μετά το Δ.Σ. της Football League.

Δεν με έφερες σε επαφή με το δικηγόρο σου, ώστε παραλλήλως οι συνεργάτες μου να εργάζονται μαζί του για το τυπικό μέρος της συμφωνίας.

Είμαι βέβαιος ότι αντιλαμβάνεσαι ότι, εάν ματαιώσεις την αγοραπωλησία , η ζημία που θα έχω υποστεί θα είναι πολύ μεγάλη, γιατί, για ν' αγοράσω την ΠΑΕ Λάρισα, ουσιαστικά χαρίζω την ΠΑΕ Παναχαϊκή, για την οποία έχω δαπανήσει περισσότερα από 7.500.000€.

Αθήνα, 2/7/2015

Με εκτίμηση

Αλέξιος Κούγιας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα