Το παλεύει για Εμενίκε

Το παλεύει για Εμενίκε

bet365

Ο Ολυμπιακός δουλεύει την υπόθεση του Εμάνουελ Εμενίκε, με τις απαιτήσεις της Φενερμπαχτσέ να εμφανίζονται ως ο κύριος... σκόπελος σύμφωνα με τους Τούρκους.

Ο Νιγηριανός επιθετικός έχει έρθει στο προσκήνιο στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού και σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν για την ολοκλήρωση του deal. Οι Πειραιώτες φέρονται να δίνουν στον 28χρονο στράικερ ένα πολύ καλό συμβόλαιο (σ.σ. πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ) και ουσιαστικά αυτό που εκκρεμεί είναι συμφωνία με την τουρκική ομάδα.

Οι απαιτήσεις της Φενέρ φαίνεται πως είναι αυτήν τη στιγμή το εμπόδιο για την επίτευξη συμφωνίας, με τους Πειραιώτες να προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή για να προχωρήσει αυτή η υπόθεση. Πάντα πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν βέβαια και το ενδιαφέρον της τουρκικής ομάδας για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς που μπορεί να παίξει ρόλο, αν και σύμφωνα με όσα είπε ο εκπρόσωπος του Σέρβου χαφ στο gazzetta.gr, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν συζητούν την παραχώρησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα