Σπανός: «Όλοι μαζί να κρατήσουμε τον Ατρόμητο ψηλά»

Σπανός: «Όλοι μαζί να κρατήσουμε τον Ατρόμητο ψηλά»

Gazzetta team
Σπανός: «Όλοι μαζί να κρατήσουμε τον Ατρόμητο ψηλά»

bet365

Ο Γιώργος Σπανός τόνισε ότι δεν αποτελεί την κολόνα του Ατρόμητου, σημειώνοντας ότι η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη όλων για να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο.

Ο πρόεδρος των Περιστεριωτών δήλωσε αισιόδοξος για τη νέα αγωνιστική περίοδο, στέλνοντας ενωτικό μήνυμα με στόχο την καθιέρωση του Ατρομήτου στις θέσεις ψηλά στη βαθμολογία.

«Μπαίνουμε με αισιοδοξία στη νέα χρονιά, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Θα τα ξεπεράσουμε, όμως, όλα και θα πάνε καλά τα πράγματα. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Να είμαστε έτοιμοι στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, ώστε να πάρουμε αυτήν την πρόκριση και να πάμε στα playoffs για να τα δώσουμε όλα και να πάμε στους ομίλους» δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, πριν αναφερθεί στο μπάτζετ: «Δεν παίζει ρόλο μόνο το μπάτζετ, αλλά και η τεχνογνωσία και οι εύστοχες κινήσεις, κάτι που το αποδείξαμε και πέρυσι με τον ΠΑΟΚ».

Για το γεγονός ότι ο πάτερ τον χαρακτήρισε «κολόνα του Ατρόμητου»: «Θα διαφωνήσω με τον πατέρα. Η κολόνα του Ατρόμητου δεν είμαι εγώ. Είμαστε όλοι μαζί κολόνες. Φίλαθλοι, παίκτες, διοίκηση, κανένας δεν περισσεύει. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον Ατρόμητο ψηλά».

Για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις: «Προτεραιότητες στις μεταγραφές είναι το φορ και το αριστερό μπακ. Θεωρώ ότι μέχρι να φύγει η ομάδα για το Πήλιο θα έχουμε ολοκληρώσει τουλάχιστον τη μία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα