Αυλαία με νέα πρόσωπα και αισιοδοξία στον Ατρόμητο

Αυλαία με νέα πρόσωπα και αισιοδοξία στον Ατρόμητο

Gazzetta team
Αυλαία με νέα πρόσωπα και αισιοδοξία στον Ατρόμητο

bet365

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε ο Ατρόμητος την Τετάρτη, με νέο προπονητή, νέα πρόσωπα, αλλά ίδιους στόχους!

Διακοπές τέλος και για τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου, οι οποίοι την Τετάρτη πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν. Στο γήπεδο του Περιστερίου, έδωσαν το παρών και 500 φίλοι της ομάδας που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Ο λόγος για τους Ουσέρο, Γοδόι και Εμπόου, οι οποίοι μαζί με τον νέο προπονητή, Μιχάλη Γρηγορίου, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους του Ατρόμητου και φυσικά να πάρουν το καλύτερο δυνατό από τα προκριματικά του Europa League.

Το παρών στην πρώτη έδωσαν οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κούρος, Θεολόγου, Κιβρακίδης, Κοντοές, Μπάλλας, Γκαρσία, Ούμπιντες. Ναπολεόνι, Μπρίτο, Μαρσελίνιο, Ουσέρο, Εμπόου, Γοδόι, Νάτσος, Λημνιός, Μπαστακός, Καλλέργης, Ρεγκάκος, Τσατσόπουλος.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε και δηλώσεις, τονίζοντας:

«Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό και για αυτό χρειαζόμαστε τέσσερις παίκτες ακόμα. Ένα αριστερό μπακ, έναν φορ, έναν οργανωτή και έναν περιφερειακό. Είμαστε πολύ κοντά σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά λόγω της κατάστασης στη χώρα έκαναν πίσω. Ωστόσο, έχουμε κι άλλες στη λίστα μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα