Πρώτη με τρεις απουσίες για ΠΑΣ Γιάννινα (pics)

Νίκος Τσιώκος
Πρώτη με τρεις απουσίες για ΠΑΣ Γιάννινα (pics)

bet365

Την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Βελλίδη, Τσάβες και Στρούνα να απουσιάζουν με άδεια.

Την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε την Τετάρτη (1/7) ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, πάτησαν ξανά γήπεδο για την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν στο ΠΕΑΚΙ, αφού τελέστηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις αερόβιας αντοχής με μπάλα και οικογενειακό δίτερμα, με τους Βελλίδη, Τσάβες και Στρούνα να απουσιάζουν, καθώς έχουν λάβει περαιτέρω άδεια.

Αντίθετα, κανονικά έλαβαν μέρος οι τρεις νεοαποκτηθέντες Καρανίκας, Περιστερίδης, Φερφέλης, ενώ παρόντες ήταν και αρκετοί φίλαθλοι του συλλόγου. Πάντως, τις εντυπώσεις έκλεψε ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος εμφανίστηκε... ανανεωμένος. Ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία για τους πάντες και να υπάρχει όρεξη για δουλειά.

«Καταρχήν, κι εγώ και οι συνεργάτες μου που και αυτή τη χρονιά είμαστε στα Γιάννινα και στην ομάδα, εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά. Να έχουμε υγεία που είναι το σημαντικό. Να υπάρχει πολλή όρεξη για δουλειά. Μέσα από αυτές τις προϋποθέσεις να γίνει κάτι σημαντικό», είπε, αρχικά, για να αναφερθεί και στα όσα γίνονται στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες σε πολιτικό επίπεδο.

«Εύχομαι άμεσα να υπάρξει μία καλύτερη λύση για την πατρίδα μας και για τον τόπο». Όσο για το αν οι εξελίξεις επηρεάζουν το μεταγραφικό σκέλος του ΠΑΣ, τόνισε ότι επηρεάζει το οτιδήποτε συμβαίνει εντός της χώρας. «Νομίζω ότι επηρεάζει οτιδήποτε είναι μέσα σ' αυτό το χώρο. Νομίζω ότι μοιραία επηρεάζονται όλοι οι παράγοντες του κοινωνικού ιστού της Ελλάδας. Μοιραία επηρεαζόμαστε και εμείς».

Τέλος, τόνισε ότι το ρόστερ είναι κατά 80% συμπληρωμένο. «Είμαστε κατά 80% έτοιμοι. Θέλουμε λίγες ακόμα προσθήκες. Ξέρουμε τι θέλουμε και προσπαθούμε να βρούμε τις καλύτερες λύσεις. Να περάσουν αυτές οι ημέρες να δούμε το δημοψήφισμα τι θα δείξει, και εύχομαι να είναι οι συνθήκες καλές», πρόσθσε, ενώ δε θέλησε να αποκαλύψει τις θέσεις, στις οποίες θα ρίξει το βάρος για την απόκτηση ποδοσφαιριστών. Έτσι, η προετοιμασία του «Άγιαξ» θα συνεχιστεί την Πέμπτη (2/7) με δύο προπονήσεις, μία το πρωί και μία το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα