Ψήφισε την καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού!

Gazzetta team
Ψήφισε την καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού!

bet365

Το gazzetta.gr συνεχίζει τις... εκπλήξεις και σας δίνει την δυνατότητα μέσω της νέας πλατφόρμας του transfer rating να αξιολογήσετε όλες τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού!

Καλοκαίρι χωρίς μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση, είναι καλοκαίρι μεταγραφών! Το gazzetta.gr, μετά το transfer center, το οποίο τα τελευταία χρόνια σας παρουσιάζει αναλυτικά όλες τις μεταγραφές των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης και της Super League, επανέρχεται με το transfer rating center!

Σε κάθε κείμενο του gazzetta.gr που θα αφορά μεταγραφή ποδοσφαιριστή σε Ευρώπη και Ελλάδα, θα έχετε την δυνατότητα να με ένα απλό click στο εικονίδιο με τον αντίχειρα προς τα πάνω ή προς τα κάτω να δηλώσετε αν σας αρέσει ή δεν σας αρέσει η συγκεκριμένη κίνηση.

Στη συνέχεια, μέσα από το transfer rating center του gazzetta.gr, μπορείτε να δείτε τις αξιολογήσεις για όλες τις μεταγραφικές κινήσεις. Είτε κατά φθίνουσα ή αύξουσα σειρά, είτε ανά πρωτάθλημα, είτε ανά ομάδα!

Στο τέλος του καλοκαιριού, μέσω της δικής σας συμβολής, θα αναδειχθεί η καλύτερη μεταγραφική κίνηση του καλοκαιριού συνολικά και φυσικά στις επιμέρους κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Μην χάνετε χρόνο! Μπείτε στο transfer rating center και πάρτε θέση για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας σας, αλλά και των αντιπάλων!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα