Ντιστέιν, ο 6ος για τη Μπόρνμουθ!

Ντιστέιν, ο 6ος για τη Μπόρνμουθ!

Κώστας Ζάλιαρης
Ντιστέιν, ο 6ος για τη Μπόρνμουθ!

bet365

Ο Σιλβέν Ντιστέιν προσθέτει εμπειρία και ποιότητα στα μετόπισθεν της Μπόρνμουθ, για να γίνει κι επίσημα το 6ο μεταγραφικό απόκτημα των νεοφώτιστων για το φετινό καλοκαίρι!

Έχοντας μείνει ελεύθερος από την Έβερτον, ο 37χρονος αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως θα φοράει τη φανέλα της ομάδα του Έντι Χόου που πήρε την άνοδο από την Τσάμπιονσιπ, ολοκλήρωνοντας τον άθλο των τελευταίων ετών με την παρουσία στα μεγάλα «σαλόνια» τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ντιστέιν με τη Μπόρνμουθ έχει διάρκεια ενός έτους και στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του, αναφέρονται οι περισσότερες από 200 συμμετοχές με την Έβερτον, τα περισσότερα από 10 χρόνια της θητείας του στην Πρέμιερ Λιγκ και το ρεκόρ εμφανίσεων από ξένο ποδοσφαιριστή στο κορυφαίο πρωτάθλημα, έχοντας συμπληρώσει 475 εμφανίσεις!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα