«Δεν επήλθε οριστική συμφωνία Ροναλντίνιο-Αντάλιασπορ»

«Δεν επήλθε οριστική συμφωνία Ροναλντίνιο-Αντάλιασπορ»

bet365

Στην Αντάλιασπορ θεωρούν πως η μεταγραφή του Ροναλντίνιο είναι κλεισμένη, ωστόσο ο αδερφός και ατζέντης του Βραζιλιάνου σταρ, Ασίς τονίζει πως δεν έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία, καθώς απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες.

Η πρόταση της Αντάλιασπορ ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ ανά έτος συνεργασίας, ενώ για κάθε συμμετοχή του ο Ροναλντίνιο θα εισπράττει μπόνους 10.000 ευρώ!

Ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου Γκιουλτεκίν Γκεντσέρ αλλά και ο Τούρκος εκπρόσωπος του Ροναλντίνιο ισχυρίστηκαν πως το deal έχει κλείσει κατά 99,9%. Την συγκεκριμένη άποψη δεν ενστερνίζεται ο αδερφός του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα.

«Έχουμε συμφωνήσει σε βασικά θέματα. Αν και δεν υπάρχουν σημάδια πως θα χαλάσει το deal, εντούτοις επιθυμούμε γραπτώς την πρόταση της Αντάλιασπορ για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Αν όλα πάνε καλά ο Ροναλντίνιο θα βρίσκεται στην Τουρκία στις 6 Ιουλίου», τόνισε ο Ασίς για να προσθέσει: «Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Βραζιλία μας αναγκάζει να στραφούμε στην Ευρώπη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα