Μαρκάρουν τον Μέσι και... τρακάρουν μεταξύ τους! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Μαρκάρουν τον Μέσι και... τρακάρουν μεταξύ τους! (vids)

bet365

Ότι είναι σχεδόν αδύνατο να τον σταματήσεις, το ξέρουμε. Ότι, όμως, κάνει τους αντιπάλους τους να... «τσουγκρίζουν» μεταξύ τους όταν προσπαθούν να τον κόψουν, ο Λιονέλ Μέσι το κάνει... συνήθειο!

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, ανάγκασε τους Παραγουανούς να... εξευτελιστούν στον ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα που ολοκληρώθηκε με το τελικό 6-1 για την ομάδα του Χεράρδο Μαρτίνο, με την «αλμπισελέστε» να δίνει πλέον το «παρών» στον μεγάλο τελικό απέναντι στους διοργανωτές, Χιλιανούς.

Το... τρακάρισμα των παικτών που προσπάθησαν να πιάσουν τον Λιονέλ Μέσι, ήταν το τρίτο περιστατικό που συνέβη με τον «μάγο» της Μπαρτσελόνα, αφού έχει παρατηρηθεί ξανά σε ματς των Καταλανών, αλλά και με την εθνική ομάδα της πατρίδα τους.

Ας δούμε πρώτα το πιο φρέσκο...

Το αμέσως προηγούμενο, ήταν το περασμένο καλοκαίρι στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, σε παιχνίδι απέναντι στη Βοσνία. Μάλιστα, ο Μέσι είχε καταφέρει να σκοράρει στη συγκεκριμένη φάση, έχοντας δει τους αντιπάλους του να... κουτρουβαλιάζονται!

Το πρώτο κατά σειρά, είχε γίνει σε φιλικό της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Πόρτο στο «Ντραγκάο», σε παιχνίδι που είχε διεξαχθεί προς τιμήν του Ντέκο και όπως θα δείτε, λόγω και του χαλαρού και ευχάριστου κλίματος, έγιναν και τα απαραίτητα πειράγματα μετά το «τρακάρισμα» των παικτών που αγωνίζονταν με τους «δράκους».

 

Τελευταία Νέα