Ξανά «ζεστός» ο Σάντσεθ για Παναθηναϊκό

Ξανά «ζεστός» ο Σάντσεθ για Παναθηναϊκό

Νίκος Ρόλλας
Ξανά «ζεστός» ο Σάντσεθ για Παναθηναϊκό

bet365

Το ταξίδι του Τάκη Φύσσα και του Λεωνίδα Βόκολου εξέπληξε ευχάριστα τον Βίκτορ Σάντσεθ που πλέον σκέφτεται και πάλι σοβαρά να δεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Από εκεί που η απόκτηση του Σέρχιο Σάντσεθ ήταν δεδομένη, καθώς ο Ισπανός αμυντικός είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και ήταν έτοιμος να έρθει στην Αθήνα, οι πολιτικές εξελίξεις στην χώρα τον ανάγκασαν να κάνει δεύτερες σκέψεις...

Οι επαφές που είχε με την οικογένειά του, αλλά και οι εικόνες που μεταφέρουν τα ελληνικά ΜΜΕ στο εξωτερικό, τον έκαναν αρκετά επιφυλακτικό, με αποτέλεσμα να «παγώσει» η υπόθεση του.

Έτσι, τόσο ο Τάκης Φύσσας, όσο και ο Λεωνίδας Βόκολος, πήραν την απόφαση να ταξιδέψουν στην Ισπανία για να συναντηθούν μαζί του. Το ραντεβού μάλιστα δεν έγινε στην Μάλαγα, όπου βρίσκεται ο παίκτης, αλλά στην Βαρκελώνη, όπου δέχθηκε να ταξιδέψει ο έμπειρος στόπερ.

Εκεί λοιπόν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μίλησαν ανοιχτά και ειλικρινά στον παίκτη. Δεν κρύφτηκαν πίσω από το δάκτυλό τους, ούτε του είπαν ψέμματα για την ελληνική πραγματικότητα.

Παραδέχτηκαν τις δύσκολες μέρες που περνάμε και που… θα περάσουμε για κάποιο διάστημα, από την άλλη ωστόσο του ξεκαθάρισαν ότι ο Παναθηναϊκός είναι εδώ, πατάει πλέον γερά στα πόδια του και του δίνει τις απαραίτητες εγγυήσεις και σιγουριά για την συνέχιση της καριέρας του.

Ο Σάντσεθ αιφνιδιάστηκε ευχάριστα από την στάση των «πράσινων», την κίνηση τους να ταξιδέψουν εκεί για να τον πείσουν να πει το «ναι», αλλά και να του δείξουν πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα, με αποτέλεσμα να το ξανασκεφτεί...

Μάλιστα η όλη στάση του, έκανε τους Φύσσα-Βόκολο να αισιοδοξούν, καθώς τον είδαν ξανά... ζεστό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα