«Πανστρατιά» για Σάντσεθ

«Πανστρατιά» για Σάντσεθ

Νίκος Αθανασίου
«Πανστρατιά» για Σάντσεθ

bet365

Στο ραντεβού που γίνεται αυτήν την ώρα με τον Σέρχιο Σάντσεθ, εκτός από το Λεωνίδα Βόκολο, το «παρών» δίνει και ο Τάκης Φύσσας που έφτασε στην Ισπανία το βράδυ της Τρίτης.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από το απόγευμα, ο Βόκολος βρίσκεται στην Ισπανία για να άρει τους ενδοιασμούς που έχει ο Ισπανός για να έρθει στην Ελλάδα. Με αυτόν τον τρόπο δείχνει ο Παναθηναϊκός στον παίκτη πόσο πολύ τον θέλει.

Εκτός από τον τεχνικό διευθυντή του Τριφυλλιού, στο ραντεβού που γίνεται αυτήν την ώρα στη Βαρκελώνη, το «παρών» δίνει και ο Τάκης Φύσσας. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου δεν έφτασε μαζί με τον Βόκολο καθώς είχε μία προσωπική υποχρέωση, αλλά το βράδυ της Τρίτης δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει και βρίσκεται και εκείνος στο κρίσιμο ραντεβού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα