Ο Παναθηναϊκός πώς τελείωσε τις μεταγραφές;

Ο Παναθηναϊκός πώς τελείωσε τις μεταγραφές;

Ο Παναθηναϊκός πώς τελείωσε τις μεταγραφές;

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου βλέπει το ημερολόγιο που πλησιάζει στις 16 Ιουλίου και... χτυπάει το καμπανάκι για τον ΠΑΟΚ που δεν έχει κινηθεί μεταγραφικά!
Ο ΠΑΟΚ που παίζει στις 16 Ιουλίου, δεν έχει καταφέρει ακόμη να κάνει μεταγραφές, πέρα από τις κινήσεις (Χαρίση-Κοροβέση) που έγιναν προ αρκετών ημερών.
Η πληροφορία αναφέρει ότι ο Άρνεσεν από την μία δεν βιάζεται να κλείσει παίκτες, μια και ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες και ψάχνει ότι καλύτερο για να βελτιώσει την ποιότητα του ρόστερ που έχει ο ΠΑΟΚ και από την άλλη αυτές τις συγκεκριμένες ημέρες, δυσκολεύεται να πείσει ξένους παίκτες και εκπροσώπους, να βάλουν υπογραφή σε μία Ελληνική ομάδα.
Εκεί ακριβώς έρχεται η ερώτηση: «Και πώς ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε και έχει σχεδόν τελειώσει τις μεταγραφές του;»
Λογική ερώτηση που προφανώς έχει απάντηση. Ο Παναθηναϊκός που έτσι και αλλιώς είχε επιτυχημένο κορμό, πετυχαίνει κάτι, μια και ήταν από νωρίς έτοιμος και εκπόνησε πλάνο με συγκεκριμένους στόχους, που γρήγορα «έκλεισε».
Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν έτοιμος μια και άλλαξε τους πάντες και τα πάντα στις κρίσιμες θέσεις. Έτσι έπρεπε. Από εκεί και πέρα οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι διαφορετικοί από αυτούς του Παναθηναϊκού. Το δεδομένο είναι και ο ΠΑΟΚ κάποτε θα ενισχυθεί…
Η τελική κρίση είτε για τους μεν, είτε για τους δε, θα γίνει στο γήπεδο.
Σε κάθε περίπτωση, η κρίση των τελευταίων ημερών στη χώρα, μειώνει την πίεση και την «γκρίνια» που θα ασκούσε καθημερινά ο κόσμος στον ΠΑΟΚ, αν δεν ασχολούνταν με τα σοβαρά οικονομικά θέματα.
Αυτή την περίοδο πάντως, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει να αγωνιστεί (πιθανότατα) με μία αξιοπρεπή ομάδα όπως η Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ, ποντάροντας σε μία αποδυναμωμένη ομάδα που αποτύγχανε πριν λίγες εβδομάδες όχι μόνο να κερδίσει, αλλά και να βάλει γκολ… Μία ομάδα όμως που τώρα έχει άλλο προπονητή, άλλο πλάνο παιχνιδιού, άλλο κλίμα. Δεν είχε και δεν έχει όμως ιδιαίτερη ποιότητα, εξακολουθεί να έχει μεγάλη ανισορροπία στο ρόστερ.
Αυτά για να ξέρουμε πώς ξεκινάει ο ΠΑΟΚ την σεζόν…
* Ότι και να γράψουμε, όπως και να το γράψουμε σε αυτή την συγκυρία, πάντα (δυστυχώς) θα φθάνουμε να «αγγίζουμε» το βασικό, πολύ μεγάλο θέμα των ημερών. Κανείς δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος…
Αυτό ως απάντηση σε όσους αναρωτιούνται πώς και γιατί όλοι αφήνουν για λίγο στην άκρη τα αθλητικά και καταπιάνονται (με την άποψή του ο καθένας) στο μεγάλο θέμα.
Εκεί που προσωπικά ακόμη αναρωτιόμαστε γιατί το δημοψήφισμα και το συγκεκριμένο ερώτημα όπως τίθεται (άρα ΚΑΙ το «ναι» ΚΑΙ το «όχι») πρέπει να επικυρώσει με την υπογραφή του λαού και όχι των πολιτικών του, που θα έπρεπε να έχουν την βασική ευθύνη, μια και την ζήτησαν με ψήφο πριν λίγο καιρό, είτε τις τραγικές ημέρες που θα ακολουθήσουν το «ναι», είτε τις καταστροφικές ημέρες που θα ακολουθήσουν με το «όχι».
Αν μου επιτρέπετε βέβαια, μια και βλέπω ότι πολλοί δεν θέλουν να ακούν ή να διαβάζουν άλλες απόψεις και επιμένουν στον διχασμό και στους χαρακτηρισμούς για όσους πρέπει να είναι με το «ναι» ή πρέπει να είναι με το «όχι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.