Μετανιώνει ο Τιάγκο Σίλβα!

Μετανιώνει ο Τιάγκο Σίλβα!

Gazzetta team
Μετανιώνει ο Τιάγκο Σίλβα!

bet365

Ο αμυντικός της Εθνικής Βραζιλίας δήλωσε μετανιωμένος για το πέναλτι που παραχώρησε με την Παραγουάη, όμως επιμένει πως δεν το έκανε επίτηδες.

Μέχρι το 72' η «σελεσάο» προηγούταν με 1-0, κρατώντας την πρόκριση στα χέρια της. Τότε ο αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν, πηδώντας για κεφαλιά σε ένα γέμισμα μέσα στην περιοχή, έδιωξε τη μπάλα με το χέρι.

Ο Ντερλίς Γκονζάλες ευστόχησε στο πέναλτι που υποδείχθηκε, φέρνοντας τον προημιτελικό στα ίσα, μέχρι τη διαδικασία των πέναλτι, όπου η Παραγουάη πήρε την πρόκριση με 4-3.

«Δεν κατάλαβα ό,τι ακούμπησα τη μπάλα με το χέρι», είπε σε συνέντευξη του ο Σίλβα. «Το κατάλαβα μόνο όταν το είδα στο βίντεο αργότερα το βράδυ. Γι' αυτό ήμουν τόσο έκπληκτος με την απόφαση, δεν μπορούσα να καταλάβω τι μπορεί να είχε δει ο διαιτητής».

Πάντως,μπορεί το πέναλτι να κόστισε στην ισοφάριση της Βραζιλίας, ωστόσο ο Τιάγκο Σίλβα θεωρεί πως συνολικά η απόδοση της ομάδας του δεν ήταν ικανοποιητική: «Προφανώς έπρεπε να παίξουμε περισσότερο. Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Παραγουάη, με το ζόρι βλέπαμε το χρώμα της μπάλας»!

 

Τελευταία Νέα