Η κατάσταση στην Ελλάδα τρενάρει τις μεταγραφές της ΑΕΚ

Η κατάσταση στην Ελλάδα τρενάρει τις μεταγραφές της ΑΕΚ

Θοδωρής Βασίλης
Η κατάσταση στην Ελλάδα τρενάρει τις μεταγραφές της ΑΕΚ

bet365

Οι δραματικές εξελίξεις στην Ελλάδα όπως είναι λογικό έχουν παγώσει κι επηρεάσει τα πάντα. Η κατάσταση αυτή επηρεάζει και τα μεταγραφικά της ΑΕΚ.

Η αγορά έχει στερεύσει από την έλλειψη ρευστού έχοντας επηρεάσει και τις μεταγραφικές κινήσεις. Έτσι και στην ΑΕΚ με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να βλέπει τις κινήσεις του να κολλάνε αφού ο φόβος από τις εξελίξεις στην χώρα μας έχουν τρενάρει τις όποιες συμφωνίες.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους υποψήφιους στόχους, αλλά μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην Ελλάδα καμία περίπτωση δεν πρόκειται να προχωρήσει με τον Μιλοβάνοβιτς να γνωρίζει πλέον ότι τα εμπόδια αυξήθηκαν από την μια ημέρα στην άλλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα