«Η ΑΕΚ πιο ισχυρή θέση για Μεντόσα»

«Η ΑΕΚ πιο ισχυρή θέση για Μεντόσα»

Gazzetta team
«Η ΑΕΚ πιο ισχυρή θέση για Μεντόσα»

bet365

Η ΑΕΚ είναι μία από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Χαβιέρ Μεντόσα σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, ο οποίος τόνισε ότι είναι το κλαμπ με την πιο ισχυρή θέση για τον μεσοεπιθετικό της Χιμνάσια.

«Στο δεύτερο μισό της περασμένης χρονιάς, έφτιαξε το όνομά του και οι άλλες ομάδες όταν είδαν ότι δεν βρίσκεται στην ενδεκάδα, έκαναν πίσω. Το ιδανικό για τον Μεντόσα θα είναι να μην φύγει. Θα του έκανε καλό να καθίσει στη Χιμνάσια για μερικούς μήνες ακόμη, να φτιάξει ακόμη περισσότερο το όνομά του. Αυτό θα άλλαζε τα πάντα» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Σαντιάγο Ρουίς ντε Αρκαούτε στο cielosports.com, προσθέτοντας πως ο πελάτης του «αισθάνεται άνετα στη Χιμνάστικ, επανέρχεται από τον τραυματισμό του και θα του κοστίσει κάποιο χρόνο για να επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα. Έχει όμως αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε ότι αργά ή γρήγορα θα κερδίσει ξανά τη θέση του».

Ερωτηθείς για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, εξήγησε: «Υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται και ανεπίσημες συζητήσεις με την Πατσούκα του Μεξικό, την Άρσεναλ ντε Σαραντί και την ΑΕΚ, που είναι αυτή με την πιο ισχυρή θέση. Όλα έρχονται απευθείας σε εμάς και θα ενημερώσουμε τον παίκτη για το τι συμβαίνει».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Έχουμε μία πολύ καλή σχέση με τη διοίκηση του κλαμπ και μιλάμε σε εβδομαδιαία βάση. Δεν υπάρχει κουβέντα για αριθμούς. Αν έρθει μία πρόταση δεν θα είναι το ίδιο σε μία εβδομάδα ή σε ένα μήνα από τώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα