Απών από τις εξετάσεις ο Μπεχαράνο

Νίκος Τσιώκος
Απών από τις εξετάσεις ο Μπεχαράνο

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού ξεκίνησαν τις εξετάσεις τη Δευτέρα (29/6), με τον Ντάνι Μπεχαράνο να απουσιάζει, αφού πριν από μερικές ημέρες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Βολιβίας.

Στα... βάσανα επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, καθώς από τη Δευτέρα (29/6) ξεκίνησαν την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας σεζόν. Οι Αγρινιώτες άρχισαν το πρωί με αιμοληψία για τις αιματολογικές εξετάσεις, ενώ το μεσημέρι το πρώτο γκρουπ υποβλήθηκε σε καρδιολογικό έλεγχο.

Άπαντες έδωσαν το παρών, με τον Ντάνι Μπεχαράνο να είναι ο μοναδικός απών. Ο διεθνής μέσος είναι... φρέσκος από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Βολιβίας, που αποκλείστηκε από το Περού στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα. Έτσι, θα καθυστερήσει να μπει στην προετοιμασία.

Μάλιστα, θα έχει επαφή με το τεχνικό τιμ, ώστε να αποφασίσουν την ημερομηνία της άφιξής του στο Αγρίνιο και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει όλο αυτό το διάστημα που θα είναι εκτός της προετοιμασίας.

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη (30/6) θα υποβληθεί σε καρδιολογικό έλεγχο το δεύτερο γκρουπ παικτών, ενώ οι εξετάσεις θα συνεχιστούν με ισοκινητική αξιολόγηση τις επόμενες δύο ημέρες και με εργομετρικά την Πέμπτη (2/7). Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι για την ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί και η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα