ΠΑΟΚ: Τα θέλω του Τούντορ από τους παίκτες

ΠΑΟΚ: Τα θέλω του Τούντορ από τους παίκτες

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Τα θέλω του Τούντορ από τους παίκτες

bet365

Ο Κροάτης τεχνικός άρχισε να περνάει την φιλοσοφία που θέλει να έχει ο ΠΑΟΚ για την νέα χρονιά. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δούλεψαν αρκετά στο τομέα της τακτικής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το διάστημα μέχρι την έναρξη της σεζόν λιγοστεύει και ο Ιγκόρ Τούντορ με τους συνεργάτες του προετοιμάζονται για την αφετηρία των αγωνιστικών υποχρεώσεων δουλεύοντας στην τακτική. Αυτός ήταν ο τομέας που επικεντρώθηκε το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης, η οποία ήταν περισσότερο… εκπαιδευτική γύρω από τη τακτική φιλοσοφία του τεχνικού του ΠΑΟΚ και το τι ζητά από τους ποδοσφαιριστές τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν αρκετά στην τακτική τόσο στο κομμάτι της ανάπτυξης, όσο και στην ανασταλτική λειτουργία και στο πρεσάρισμα ακούγοντας τα θέλω του τεχνικού τιμ γύρω από τις κινήσεις και τον τρόπο συνολικής λειτουργίας της ομάδας ανάλογα με τις συνθήκες που συναντά μέσα στον αγώνα.
Ο Ιγκόρ Τούντορ επέλεξε να ρίξει κάπως την ένταση του προγράμματος δεδομένου ότι το πρωί της Δευτέρας το ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών πέρασε από εργομετρικά τεστ και το άλλο γκρουπ έκανε προπόνηση φυσικής κατάστασης κι εκρηκτικότητας υπό τις οδηγίες του Πάολο Αρτίκο.
Την Τρίτη (30.06) θα συνεχιστεί ο ιατρικός και εργομετρικός έλεγχος και το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση για όσους δε θα κάνουν εξετάσεις και απογευματινή προπόνηση (18:00) για όλη την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα