Ρόλε: «Δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε με Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Ρόλε: «Δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε με Ολυμπιακό»

bet365

Ο Μάρτιν Ρόλε σε συνέντευξή του στην Αργεντινή έφερε ξανά στο μυαλό του την διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ρόλε μίλησε στην αργεντίνικη έκδοση του Goal.com. Εκεί τόνισε πως στον Αστέρα πέρασε και πολύ καλές αλλά και εξαιρετικά άσχημες στιγμές. Σχετικά με το 0-0 με τον Ολυμπιακό και τα όσα είχαν ακουστεί και γραφτεί περί διαιτησίας ο Μάρτιν Ρόλε σχολίασε: «Η διαιτησία είναι πολύ κακή σε αυτό το ματς. Η διαιτησία γενικά στην Ελλαδα είναι πολύ κακή. Σε ένα ματς με τον Ολυμπιακό μας σφύριξαν 15 με 20 οφσάιντ, σχεδόν απίστευτα! Εάν δεις το παιχνίδι, θα διαπιστώσεις ότι ο διαιτητής εκείνου του ματς δεν μας άφησε καν να παίξουμε.

Δεν μας επέτρεψε να αγωνιστούμε. Αυτό είναι ένα από τα αρνητικά που δεν μου άρεσαν σε αυτό το πρωτάθλημα. Πάντα η πιο μεγάλη και δυνατή ομάδα ευνοείται. Είναι κάτι που για μένα δεν χρειάζεται γιατί στην Ελλάδα οι μεγάλες ομάδες και αξιόλογες είναι και τα ματς αυτά μπορούν να τα κερδίζουν. Θετικό είναι πως οι περισσότερες ομάδες παίζουν δυνατά και καλά και προσπαθούν. Επίσης ότι έχουν σωστές αμυντικές τακτικές και πιέζουν πολύ. Εδώ η μπάλα δεν σταματάει να... κυλάει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα