Οι πιθανότητες Ολυμπιακού για Κάμπελ

Οι πιθανότητες Ολυμπιακού για Κάμπελ

Δημήτρης Τομαράς
Οι πιθανότητες Ολυμπιακού για Κάμπελ

bet365

Όπως με Μιραλάς έτσι και με Κάμπελ ο Ολυμπιακός ψάχτηκε για άλλο ένα καλοκαίρι. Γιατί η πλευρά του Κοσταρικανού εξετάζει μία τέτοια πιθανότητα και τι είπε στο Gazzetta.gr ο Γιοακίμ Μπατίκα.

Προ ημερών είχαμε θίξει εκ νέου το όνομα του Τζόελ Κάμπελ για τον Ολυμπιακό. Όπως οι ερυθρόλευκοι λειτούργησαν με τον Κέβιν Μιραλάς αναλόγως έπραξαν και με τον διεθνή Κοσταρικανό εξτρέμ. Ψάχτηκαν για τα δεδομένα της υπόθεσής του. Για το πως μπορούν να τον κλείσουν ως δανεικό ή με αγορά. Ας δούμε λοιπόν τι υπάρχει στην παρούσα φάση για τον Κάμπελ.

Κατ' αρχήν ο 23χρονος χαφ έχει τις Μπενφίκα, Φενέρ, Γαλατά καθώς και ομάδες από Ισπανία και Αγγλία που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Η Άρσεναλ εάν δεν σκοπεύει να τον αξιοποιήσει και τη νέα χρονιά, κάτι πολύ πιθανό, (και ενώ το συμβόλαιό του που έληγε το 2016 προκύπτει να έχει ανανεωθεί έως το 2019) θα πρέπει να τον πουλήσει τώρα. Το... πωλητήριο κυμαίνεται στα 5,5 - 6,5 εκατ. ευρώ.

Δεν έχει τον ίδιο δείκτη δυσκολίας με τον Κέβιν Μιραλάς (σ.σ. η Έβερτον ζητάει 8 - 10 εκατ. ευρώ για να δώσει τον Βέλγο) όμως και αυτή η περίπτωση έχει μεγάλα και ουσιαστικά εμπόδια. Από την άλλη ο Κάμπελ από τότε που έφυγε από τον Ολυμπιακό δεν έχει κάνει ποτέ ξανά ανάλογη χρονιά. Στην Άρσεναλ δεν πήρε ευκαιρίες, στην Βιγιαρεάλ δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε και μοιραία η σκέψη του πηγαίνει ξανά έως ένα σημείο στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σε μία ομάδα όπου έκανε εξαιρετική σεζόν, ξεχώρισε για τα καλά και που του επέτρεψε την καθιέρωση στην Εθνική της χώρας του, ανεβάζοντας για τα καλά τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό... χρηματιστήριο. Με μία ακόμα πολύ καλή σεζόν στους Πειραιώτες θα μπορούσε να δώσει νέα μεγάλη ώθηση στην καριέρα του στα 23 του χρόνια.

Το Gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Γιοακίμ Μπατίκα, τον ατζέντη του Κάμπελ, που σημειωτέον έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό και που μιλάει συνεχώς με τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων. Είναι σημαντικό πως ο Μπατίκα δεν διέψευσε τίποτα σε ότι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι τώρα ώρα να μιλάει αναλυτικά για τόσο σοβαρά θέματα.

Επίσης κατέστησε σαφές πως θα υπάρξουν συζητήσεις για το μέλλον του Κάμπελ τις προσεχείς ημέρες και ότι στόχος του είναι να ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο... μέτωπο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Και φυσικά παίζει τον ρόλο του ότι και ο Μπατίκα και ο Κάμπελ έχουν ακόμα πολύ καλές σχέσεις και επαφές με τους ερυθρόλευκους. Αυτό δεν σημαίνει πως οι πιθανότητες του Ολυμπιακού είναι αυξημένες αλλά πως υπάρχει μία... βάση για γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα