«Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό ο Σάντσεθ»!

«Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό ο Σάντσεθ»!

Νίκος Αθανασίου
«Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό ο Σάντσεθ»!

bet365

Ένας από τους κορυφαίους πορτιέρο στην Πριμέρα και συμπαίκτης του Σέρχιο Σάντσεθ στην Μάλαγα, ο Κάρλος Καμενί, μιλά στο gazzetta.gr για τον Ισπανό «βράχο» που φέρνει ο Παναθηναϊκός.

Για τρία χρόνια υπερασπίστηκαν μαζί την εστία της Μάλαγα. Ο ένας κάτω από τα δοκάρια κι ο άλλος ως ένας από τους δύο στόπερ στο κέντρο της άμυνας. Ο Σέρχιο Σάντσεθ έρχεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Μια μεταγραφή που ανεβάζει επίπεδο τα «πράσινα» μετόπισθεν, μιας και ο 29χρονος στόπερ αποτελούσε έναν από τους πιο σταθερούς και αξιόπιστους αμυντικούς στην Πριμέρα Ντιβιζιόν!

Ο δεύτερος της παρέας, ο Κάρλος Καμενί βρίσκεται αρκετά μακριά. «Φρεσκοπαντρέμενος», στον μήνα του μέλιτος δεν αρνήθηκε να απαντήσει στις επίμονες κλήσεις του gazzetta.gr για τον πρώην, πλέον, συμπαίκτη του. Ο διεθνής Καμερουνέζος που έκανε τρομερή σεζόν κάτω από τα δοκάρια των Ανδαλουσιάνων έβγαλε το καπέλο στο «τριφύλλι» για την επιλογή του και... αποθέωσε τον Σάντσεθ!

«Ο Σάντσεθ πάει στον Παναθηναϊκό; Αυτή είναι μια σούπερ μεταγραφή για την ελληνική ομάδα. Ο Σέρχιο είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία και να είστε σίγουροι πως θα κάνει την διαφορά στην Ελλάδα» είπε αρχικά ο Καμενί και συνέχισε σχετικά με το δυνατό σημείο του Ισπανού.

«Είναι ολοκληρωμένος παίκτης. Για εμένα το δυνατό του σημείο είναι η ταχύτητα αλλά και ο τρόπος που πηγαίνει πάνω στον αντίπαλο. Έχει το ''επιθετικό'' μαρκάρισμα ενώ διαθέτει και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, κάτι που τον βοηθάει στο να ξεκινά σωστά την ανάπτυξη από την άμυνα».

Όσον αφορά τον χαρακτήρα του «πράσινου» εκλεκτού;

«Ο Σέρχιο είναι ωραίος τύπος. Από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα ποτέ. Παίζει και για την φανέλα, παθιάζεται και είμαι σίγουρος πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα τον αγαπήσει πολύ γρήγορα»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα