«Εξαιρετική κίνηση ο Θελάντερ»

«Εξαιρετική κίνηση ο Θελάντερ»

«Εξαιρετική κίνηση ο Θελάντερ»

bet365

Ο Θελάντερ στον Παναθηναϊκό και ο προπονητής του στην Ααλμποργκ, Κεντ Νίλσεν μιλά στο gazzetta.gr με σιγουριά για τον... Κίερ που γνώρισε ο ίδιος!

Ο Θελάντερ στα πράσινα και ένα μεγάλο όνειρο γίνεται αληθινό! Από την ΑΒ στην Ααλμποργκ και το νταμπλ και μετά στον Παναθηναϊκό. Κάθε φορά και ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του, όπως άλλωστε και στην πορεία του ως ποδοσφαιριστής. Βελτίωση, πρόοδος και καθιέρωση. Ο προπονητής του στην Ααλμποργκ, ο άνθρωπος που του έδωσε την ευκαιρία, ο Κεντ Νίλσεν μιλά στο gazzetta.gr για τον Ράσμους Θελάντερ τονίζοντας πως φέρνει κάτι από... Κίερ, ενώ απαντά στο ερώτημα γιατί δεν παίζει στην Εθνική!

«Είναι μια εξαιρετική κίνηση για τον Παναθηναϊκό και είμαι σίγουρος πως θα βγει κερδισμένος. Πήρε έναν ταλαντούχο αμυντικό, ο οποίος έχει κάνει πολλά βήματα προόδου. Εχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, δυνατός, πειθαρχημένος, εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι, θα βγει πρώτος στη μπάλα. Αθλητικός, ξέρει καλά την θέση του στο γήπεδο και θα αναλάβει τις δύσκολες καταστάσεις. Εξαιρετικός στο έναν με έναν...» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού.

Η περσινή σεζόν ήταν εξαιρετική για την Ααλμποργκ, με τον Θελάντερ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής «Εκανε φανταστική σεζόν, έπαιξε σε όλα σχεδόν τα ματς και ήταν στους κορυφαίους. Μας βοήθησε πολύ να φτάσουμε στο νταμπλ. Τον βοηθήσαμε πολύ και μας βοήθησε το ίδιο! Εκανε πολλά βήματα, αλλά φρόντισε να παλέψει, να είναι καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι. Το πείσμα του για βελτίωση είναι απίστευτο».

Τα βήματα προόδου διαδοχικά, με τις καλές και τις κακές στιγμές, αλλά ο Θελάντερ είναι ο παίκτης που θα ήθελε να είχε κάθε προπονητή «Πειθαρχημένος και με τα αυτιά ανοιχτά. Είναι παίκτης για κάθε προπονητή. Ηξερε πως θέλει βελτίωση και ρωτούσε διαρκώς... Πρέπει να βελτιωθεί λίγο περισσότερο με τη μπάλα στα πόδια, αλλά είμαι σίγουρος γι' αυτόν πως θα το κάνει. Πάντα έλεγε πως θέλει να παίξει σε ένα μεγαλύτερο κλαμπ και τα κατάφερε. Είναι πολύ δυνατός παίκτης, αλλά πρέπει να ελέγχει τη δύναμή του μέσα στην περιοχή. Είμαι πεπεισμένος πως θα τα καταφέρει. Ξέρει τον τρόπο...» είπε ο Κεντ Νίλσεν.

Πήρε νταμπλ με την Ααλμποργκ, αλλά μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Πότε θα ανοίξει η πόρτα της Εθνικής Δανίας για τον Θελάντερ; «Θα γίνει σύντομα... Βρέθηκε από μια μικρή ομάδα στην Ααλμποργκ και σύντομα έκανε το ξεπέταγμά του. Ταλαιπωρήθηκε τους τελευταίους μήνες και από κάποιους τραυματισμούς. Υπάρχουν εξαιρετικοί αμυντικοί στη Δανία, αλλά όταν βλέπεις την πρόοδό του δεν ανησυχείς καθόλου...».

Αγκερ, Κίερ ή... κάποιος άλλος; Ο Κεντ Νίλσεν τονίζει σε ποιον Δανό αμυντικό... φέρνει ο Θελάντε «Το έχουν πει και άλλοι, πιστεύω πως μοιάζει στο στυλ του Κίερ. Γρήγορος, δυνατός αμυντικός, χρησιμοποιεί το αριστερό και δείχνει πως βελτιώνεται ταχύτατα. Είναι σε όλες τις φάσεις και θα δώσει τα πάντα στο γήπεδο. Είναι σημαντικό να έχεις έναν τέτοιο παίκτη. Ελπίζω να τα καταφέρει το ίδιο καλά και στον Παναθηναϊκό» κατέληξε ο πρώην τεχνικός της Ααλμποργκ!

Ξέρατε ότι ο Θελάντερ...

Θεωρείται στη Δανία ως ο αμυντικός με την καλύτερη φυσική κατάσταση...

Σπίτι του έχει πολλά dvd και δεν αναφερόμαστε σε ταινίες, αλλά σε όλα του τα ματς, τα οποία βλέπει για να βελτιώνεται...

Μετά από κάθε προπόνηση μιλά με τον προπονητή του για λάθη και παραλείψεις...

Πολλές φορές θα βρεθεί μόνος του στο προπονητικό κέντρο για έξτρα προπονήσεις

Αγκερ, Κίερ, Μπιέλαντ είναι οι... ανταγωνιστές του για μια θέση στην Εθνική ομάδα.

Πρέπει να ελέγξει τη δύναμή του... Πολλά επιθετικά φάουλ όταν προωθείται για να σκοράρει.

Δεν μάρκαρε τον Βέλλιο, γιατί στο ματς με τη Βεστσάελαντ ήταν τραυματίας...

Βλέπει τον κόσμο από τα 190 εκατοστά, από τους πιο ψηλούς αμυντικούς στο πρωτάθλημα της χώρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα