Ολυμπιακός: Ποιοι νέοι πάνε Ζέεφελντ και ποιοι όχι

Ολυμπιακός: Ποιοι νέοι πάνε Ζέεφελντ και ποιοι όχι

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα θέλει να έχει στην προετοιμασία τους Γιαταμπαρέ, Ολαϊτάν και Πουλίδο. Κατσικάς και Κολοβός ετοιμάζουν βαλίτσες προς Ολλανδία και Γερμανία αντίστοιχα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένουν κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ - κάτι που θα γίνει, αν και αυτό που προέχει είναι να ξεκαθαρίσει και επίσημα η περίπτωση του προπονητή, με το Μάρκο Σίλβα ακόμη να μην έχει βρει την «χρυσή τομή« με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ωστόσο, ήδη η λίστα με τους παίκτες που είναι να πάνε στην Αυστρία είναι γεμάτη. Λόρια, Μαρτίνες και Γιαννιώτας θα είναι τα νέα πρόσωπα, ενώ ευκαιρία αναμένεται να πάρει κι ο Γιαταμπαρέ. Από την άλλη, ο Αλαν Πουλίδο θα φορέσει φέτος τα ερυθρόλευκα - όπως τόνισε κι ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο συνέδριο της «Θύρας 7» και θα είναι κανονικά στο Ζέεφελντ, όπως κι ο Φάνης Τζανδάρης που έχει έρθει σε συμφωνία με τους νταμπλούχους αλλά ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί.

Ο Μάικλ Ολαϊτάν έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα υγείας του και μετά το δανεισμό του στον Εργοτέλη, θα προσπαθήσει να πείσει το νέο του προπονητή ότι αξίζει μια θέση στην ομάδα.

Από την άλλη, ο Γιώργος Κατσικάς αναμένεται να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Ολλανδίας και ο Κολοβός στη Γερμανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα