Εναλλακτική ο Μπαρόχα για ΑΕΚ

Εναλλακτική ο Μπαρόχα για ΑΕΚ

Gazzetta team
Εναλλακτική ο Μπαρόχα για ΑΕΚ

bet365

Ο Αλέν Μπαρόχα είναι ο τερματοφύλακας που εξετάζει η ΑΕΚ ως εναλλακτική λύση, στην περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Χάβι Βάρας.

Όπως αναφέρει η Ώρα των Σπορ, ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας απασχολεί έντονα τους ανθρώπους της Ένωσης, που τον έχουν τοποθετήσει στη δεύτερη θέση της λίστας με τους υποψήφιους γκολκίπερ, μόλις πίσω από τον Χάβι Βάρας. Ο 25χρονος διεθνής προτάθηκε στην ΑΕΚ προ λίγων ημερών, η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά και δεν αποκλείεται να προκριθεί τελικά μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ο Μπαρόχα αγωνίζεται στην Καράκας από το 2009, ενώ πέρασε ένα χρόνο δανεικός στη Γιανέρος και πλέον αποτελεί τη βασική επιλογή κάτω από τα γκολπόστ της εθνικής Βενεζουέλας. Με ύψος 1,84, ο Μπαρόχα έχει ξεκινήσει το δρόμο προς την καθιέρωση, αφού βρίσκεται και σε καλή ηλικία και παρά το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με την Καράκας, υπάρχει αίσθηση πως μπορεί να βρεθεί εύκολα η φόρμουλα της αποδέσμευσής του.

Οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται μάλιστα να βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με την πλευρά του παίκτη, αφού θέλουν να κλείσουν το θέμα του τερματοφύλακα μέσα στις επόμενες μέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα