Ελπίζουν για απόφαση οι τέσσερις

Νίκος Τσιώκος
Ελπίζουν για απόφαση οι τέσσερις

bet365

Βέροια, Εργοτέλης, Κέρκυρα και Λεβαδειακός ελπίζουν να βγει τελικά απόφαση για τις υποθέσεις της «βασίλισσας του Βορρά» και των Φαιάκων.

Τέσσερις ομάδες βρίσκονται σε στάση αναμονής όσον αφορά το μέλλον τους στη Σούπερ Λίγκα. Ο λόγος για Βέροια, Εργοτέλη, Κέρκυρα και Λεβαδειακό, με τις δύο να δίνουν δικαστιμές μάχες και τις άλλες δύο να διεκδικούν την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία στα... χαρτιά.

Μάλιστα, οι Βοιωτοί έχουν κάνει και παρέμβαση για την υπόθεση της «βασίλισσας του Βορρά», η οποία πήρε αναβολή για τη Δευτέρα (29/6), ημέρα κατά την οποία έχουν κληθεί 17 άτομα να καταθέσουν. Από τη μεριά τους, οι Κρητικοί περιμένουν και αυτή των Φαιάκων, καθώς χρειάζονται υποβιβασμό δύο ομάδων για να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία. Αυτή έχει πάρει αναβολή για την Τετάρτη (1/7) και θα πρέπει να περιμένουν μερικές μέρες ακόμα, ακόμα κι αν βγει η απόφαση αύριο για τη Βέροια.

Έτσι, οι τέσσερις προαναφερθέντες σύλλογοι ελπίζουν να βγουν οι αποφάσεις και να μην οδηγηθούν σε νέα αναβολή, που θα δώσει νέα παράταση στην αγωνία. Πάντως, Βέροια και Κέρκυρα δεν ανησυχούν και ήδη έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό ενόψει της σεζόν.

Μπορεί να μην έχουν ανακοινώσει παίκτες, αλλά αρκετοί είναι κοντά στη μεταγραφή τους στις δύο ομάδες, ενώ αμφότερες έχουν ανακοινώσει προπονητή (Γεωργιάδη και Τσιώλη, αντίστοιχα). Αντίθετα, Εργοτέλης και Λεβαδειακός έχουν... παγώσει τα πάντα και απλά αναμένουν τις εξελίξεις για το τι μέλλει γενέσθαι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα