Ανοιχτό του Γούτα στον Ολυμπιακό

Ανοιχτό του Γούτα στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Ανοιχτό του Γούτα στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Ολυμπιακός ακόμη ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Γούτα της Ξάνθης. Φήμες για ήδη συμφωνία, διάψευση και... ανοιχτό παράθυρο.

Ίσως ο Ολυμπιακός να μην έχει τελειώσει ακόμη με την ελληνική αγορά.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη κάνει δικούς τους παίκτες όπως οι Λόρια, Μαρτίνες, Μπεν, Γιαννιώτας, Τζανδάρης, Μανιάς και, Xαλκιαδάκης, Κεϊτά και Κατσικάς.

Ωστόσο, ίσως να μην σταματήσουν εκεί όσον αφορά στα... εγχώρια «προϊόντα».

Ο Δημήτρης Γούτας, για τον οποίο υπήρχε συμφωνία και το Γενάρη με την Ξάνθη φέρεται να είναι ξανά στο προσκήνιο. Ο «Γαύρος» υποστηρίζει ότι παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης του Δημήτρη Γούτα.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ Βρέντζος και Κουντούρης τα βρήκαν με τον Πανόπουλο στο ποσό των 850.000 ευρώ και σε ποσοστό μεταπώλησης 15%. Από τον Ολυμπιακό, ωστόσο, διαψεύδεται ότι έχει κλείσει ο παίκτης - όχι όμως και ότι δεν μπορεί να συμβεί αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα