Το... καυτό καλοκαίρι του Ελαμπντελαουί!

Το... καυτό καλοκαίρι του Ελαμπντελαουί!

Δημήτρης Τομαράς
Το... καυτό καλοκαίρι του Ελαμπντελαουί!

bet365

Ο Ελαμπντελαουί είναι ένας παίκτης που θέλει να κρατήσει ο Ολυμπιακός, όμως εάν συνεχιστεί το πρέσινγκ από εξωτερικό θα φύγει. Τα βαριά συμβόλαια που κινδυνεύουν ακόμα και οι ανακοινώσεις.

Εδώ και αρκετό καιρό ο νεαρός Νορβηγός διεθνής μπακ έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων από Ιταλία και Αγγλία. Σύλλογοι σαν την Φιορεντίνα και τη Νάπολι τον τσέκαραν στενά ενώ η τελευταία ομάδα που μπήκε στον... χορό της απόκτησής του είναι η Μπενφίκα που έχει την τάση να αγοράζει ακριβά από τον Ολυμπιακό. Ας μην ξεχνάμε τις αγορές των Λιούμπομιρ Φέισα και Ανδρέα Σάμαρη ενώ τον Γενάρη οι ερυθρόλευκοι είχαν κλείσει από τους Πορτογάλους τον Φράνκο Χάρα.

Άλλωστε η συνεργασία των δύο ομάδων είναι σε εξαιρετικό επίπεδο εδώ και χρόνια. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να στερηθεί τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και γι' αυτό θα πρέπει να... σκάσει μία πολύ δυνατή πρόταση για να ανάψει το πράσινο φως για την αποχώρησή του. Η εκτίμηση πάντως που υπάρχει με βάση την ζήτηση για τον Ομάρ είναι πως πιο πιθανό είναι να φύγει αυτός με μεταγραφή παρά ο Αρτούρ Μαζουάκου. Στην Πορτογαλία πάντως κάνουν συνεχή αφιερώματα για τον διεθνή Νορβηγό σαν να έχει κλείσει...

O Ομάρ ανήκει στην κατηγορία πάντως των παικτών για τους οποίους υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από ευρωπαϊκές ομάδες, όπου βρίσκονται και παίκτες σαν τον Μαζουάκου και τον Ρομπέρτο (για τον οποίο υπάρχουν ακόμα... σειρήνες από Ισπανία και ακόμα και από την πρώην του ομάδα, την Ατλέτικο Μαδρίτης). Ποδοσφαιριστές που ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει όμως εάν έρθει μία πρόταση την οποία δεν θα μπορεί να αρνηθεί λόγω του ύψους της, αναγκαστικά θα τους... χάσει και μετά θα αναγκαστεί να καλύψει τα κενά τους.

Έρχεται ο Σίλβα, προχωρούν τα μεταγραφικά!

Από εκεί και περα στο Λιμάνι θα ήθελαν να απαλλαγούν από τα βαριά συμβόλαια των Παϊτίμ Κασάμι, Τζίμι Ντουρμάζ και Φράνκο Χάρα. Κυρίως των δύο πρώτων, που συνεχίζουν να είναι... φευγάτοι. Όσον αφορά στην υπόθεση του Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό περιμένουν μέχρι την Κυριακή την άφιξή του για την επισημοποίηση του deal και ενώ τα μεταγραφικά παράλληλα... τρέχουν. Με το που θα κλείσει και τυπικά ο 38χρονος τεχνικός θα ξεκινήσουν άμεσα και οι ανακοινώσεις. Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν τους ιθύνοντες των Πειραιωτών να ασχολούνται με αυτά ακόμα και την ώρα της παρουσίασης.

Σε πρώτο πλάνο για την επίθεση παραμένουν οι Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Ζόνατας και Ντουβάν Ζαπάτα, για τους μεσοεπιθετικούς οι Αντονί Μουνιέ και Νενέ και για τον αμυντικό χαφ ο Παπακουλί Ντιόπ. Όπως έχει ήδη προκύψει σε πολύ καλό δρόμο έχουν μπει οι περιπτώσεις των Μπερμπάτοφ, Ντιόπ αλλά και Μουνιέ - Νενέ. Η ώρα των ανακοινώσεων έτσι και αλλιώς πλησιάζει τόσο για τους... κλεισμένους όπως οι Γκιόργκι Λόρια και Μαρτίνες όσο και για τις προσθήκες από το εξωτερικό. Για το κέντρο της άμυνας υπάρχει πάντα ο Νέτο που απασχολεί, όμως φαίνεται πως ο Ολυμπιακός ψάχνει και κάτι καλύτερο και ενώ συνεχίζει να γίνεται μνεία για τον Μεξές.

* Για τον Δημήτρη Γούτα, στον στόπερ της Ξάνθης και για τις πληροφορίες περί deal δεν υπήρξε καμία επιβεβαίωση από τους Πειραιώτες. O Εμίρ Σπάχιτς έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και εξετάζεται αλλά μέχρι εκεί προς το παρόν. Με τον Σπάχιτς οι ερυθρόλευκοι είχαν ασχοληθεί αισθητά όταν έπαιζε στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα