Ντι Μαρία: «Ας είχαμε έναν Κρέσπο ή Μπατιστούτα»!

Δημήτρης Ρούσσος
Ντι Μαρία: «Ας είχαμε έναν Κρέσπο ή Μπατιστούτα»!

bet365

Τη δυσκολία της Αργεντινής να διασπάσει τις κλειστές άμυνες έθιξε ο Άνχελ Ντι Μαρία, κάνοντας παραβολή στα αστέρια του παρελθόντος των «μπιανκοσελέστε».

Μιλώντας στην εφημερίδα «Olé», ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απάντησε στην κριτική που ασκείται στην ομάδα του για το μονόπλευρο τρόπο παιγνιδιού, καθώς και για τις λίγες λύσεις που βοηθούν στο σκοράρισμα.

«Οι θεατές και οι δημοσιογράφοι το συζητούν συνέχεια, όμως δεν είναι εύκολο να παίζεις κόντρα σε ομάδες που παίζουν άμυνα με 10 παίκτες», ανέφερε ο Ντι Μαρία και συνέχισε:

«Κόντρα με τη Τζαμάικα ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε τους χώρους που θέλαμε, όταν μας περίμεναν συνέχεια στο μισό του γηπέδου. Όταν η Αργεντινή έπαιζε με σέντερ φορ τον Κρέσπο ή τον "Μπάτι", υπήρχε η επιλογή του ψηλού παιγνιδιού. Εμείς είμαστε κοντή ομάδα, αν δεν βάλουμε κάτω τη μπάλα δεν έχουμε πολλές επιλογές», συμπλήρωσε για τις δυνατότητες της ομάδας του.

Ακόμη, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός σύγκρινε το στυλ που έχει προσδώσει στην Αργεντινή ο Τάτα Μαρτίνο με αυτό το οποίο την χαρακτήριζε, όταν προπονητής ήταν ο Αλεχάνδρο Σαμπέγια.

«Τώρα έχουμε περισσότερη κατοχή και πιέζουμε περισσότερο. Με τον Σαμπέγια ήταν διαφορετικά γιατί αφήναμε χώρο στους αντιπάλους και ψάχναμε τις αντεπιθέσεις. Δεν τα καταφέραμε άσχημα, όμως τώρα παίζουμε με άλλο τρόπο», ανεφερε ο Αργεντινός σταρ.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μη ρωτηθεί για την κατάσταση την οποία βιώνει στην Αγγλία και το Μάντσεστερ, καθώς και για το μέλλον του: «Ήρθα με προοπτική και κατέληξα να βρίσκομαι στον πάγκο. Είναι δύσκολο να περιγράψω πως αισθάνομαι ως αναπληρωματικός. Ξεκίνησα καλά, με αρκετά γκολ και ασίστ, περνούσα καλά, μέχρι που περιθωριοποιήθηκα. Δεν μπορώ όμως να εξηγήσω γιατί συνέβη αυτό.

»Δεν έχω σκοπό να φύγω. Δεν έχω μάθει να σκέφτομαι έτσι. Στη Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετώπισα επίσης δυσκολίες κατά καιρούς, όμως δεν το έβαλα κάτω», κατέληξε ο Ντι Μαρία.

 

Τελευταία Νέα