Βλέπει και Αμάγια ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Βλέπει και Αμάγια ο Παναθηναϊκός

bet365

Τον Αντόνιο Αμάγια, που μένει ελεύθερος από τη Ράγιο το επόμενο καλοκαίρι, τσεκάρει ο Παναθηναϊκός ως εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας.

Η αναζήτηση κεντρικού αμυντικού καλά κρατεί στον Παναθηναϊκό και όσο δεν κλείνει το θέμα με τους βασικούς στόχους τόσο οι «πράσινοι» θα κοιτάζουν και άλλες λύσεις για τη θέση. Σύμφωνα με το Goal, το τελευταίο όνομα που ήρθε να προστεθεί στη λίστα του Τριφυλλιού είναι αυτό του Αντόνιο Αμάγια της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ο 31χρονος σέντερ μπακ κουβαλάει μεγάλη εμπειρία σε Primera División και σε Europa League, έχοντας διανύσει το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του στην ομάδα του Βαγιέκας, ενώ έχει περάσει για ένα φεγγάρι από τη Γουίγκαν και για μία τριετία από τη Μπέτις.

Το συμβόλαιό του με τους Φρανχιρόχος λήγει το καλοκαίρι του 2016, αλλά ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αλλάξει περιβάλλον και εφόσον η περίπτωσή του προκριθεί δεν θεωρείται τόσο δύσκολο να βρεθεί η φόρμουλα αποδέσμευσής του από το ισπανικό κλαμπ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα