«Θα προσπαθήσει να πείσει τον ΠΑΟΚ ο Λούκας»

Gazzetta team
«Θα προσπαθήσει να πείσει τον ΠΑΟΚ ο Λούκας»

bet365

Κανονικά θα εμφανιστεί στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ ο Λούκας Πέρεθ, προσπαθώντας να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας να του επιτρέψουν να γυρίσει στη Λα Κορούνια.

Σύμφωνα με το elidealgallego.com, ο Ισπανός μέσος αναμένεται να βρεθεί κανονικά την 1η Ιουλίου στην προετοιμασία του Δικεφάλου, αφού το θέμα με την Ντεπορτίβο δεν έχει ξεκαθαρίσει και ο παίκτης ανήκει στους Θεσσαλονικείς.

Ο Τίνο Φερνάντεθ έχει εκφράσει εκ μέρους της ισπανικής ομάδας την επιθυμία του κλαμπ αλλά και του παίκτη για να συνεχιστεί η συνεργασία τους και τη νέα σεζόν και ο Λούκας αναμένεται να βρεθεί στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ με σκοπό να πείσει τους ανθρώπους του να του επιτρέψουν να γυρίσει στην ομάδα της Γαλικίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα