Ο Σέρχιο Σάντσεθ στο gazzetta.gr!

Ο Σέρχιο Σάντσεθ στο gazzetta.gr!

Νίκος Αθανασίου
Ο Σέρχιο Σάντσεθ στο gazzetta.gr!

bet365

Ο Σέρχιο Σάντσεθ που βρίσκεται στην λίστα του Παναθηναϊκού, σε περίπτωση που «στραβώσει» του Σιανί, μιλά στο gazzetta.gr, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός έχει την αρχική συμφωνία με τον Μίκαελ Σιανί στα χέρια του, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στο οικονομικό όπως έχουμε αναφέρει κι αυτό που μένει είναι το «μπαίνω στο αεροπλάνο και έρχομαι» του Γάλλου στόπερ. Οι Φύσσας και Βόκολος, όμως, δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και με άλλους στόπερ, σε περίπτωση που «χαλάσει» στο φινάλε του Σιανί.

Μία από αυτές είναι και ο Σέρχιο Σάντσεθ της Μάλαγα. Ο 29χρονος Ισπανός μένει ελεύθερος και μιλώντας στο gazzetta.gr επιβεβαίωσε το «πράσινο» ενδιαφέρον. Χαρακτήρισε καλή προοπτική τον Παναθηναϊκό αλλά για περισσότερες λεπτομέρειες παρέπεμψε στον μάνατζερ του!

«Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Θα ήταν μια καλή προοπτική για την καριέρα μου. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος που παίζει στην Ευρώπη. Αυτή την στιγμή, όμως, δεν μπορώ να σας πω τίποτα περισσότερο για το μέλλον μου. Εξετάζουμε τις προτάσεις που υπάρχουν και θα δούμε τι θα γίνει. Αν είναι πολλές ή λίγες οι πιθανότητες για την Ελλάδα αυτό το ξέρει ο εκπρόσωπος μου και θα σας παρακαλούσα για περισσότερα να καλέσετε εκείνον».

«Βλέπει» εκτός Ισπανίας

Από κει και πέρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ισπανών, ο Σάντσεθ έχει θέσει ως προτεραιότητά του να παίζει βασικός εκεί που θα συνεχίσει. Αυτό δεν είναι σίγουρο πως μπορεί να γίνει σε πρωτοκλασάτη ομάδα της Πριμέρα και για αυτό κοιτάζει περισσότερο στο εξωτερικό. Πάντως, στα 29, με «γεμάτες» σεζόν στην Ισπανία, είναι εύκολα κατανοητό πως αποτελεί μια πολύ δύσκολη περίπτωση για τον Παναθηναϊκό, αν τελικά δεν ολοκληρωθεί του Σιανί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα