Σα Πίντο στο gazzetta.gr: «Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει»

Σα Πίντο στο gazzetta.gr: «Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει»

Σα Πίντο στο gazzetta.gr: «Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει»

bet365

Εμφανώς απορημένος αλλά και ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Ρικάρντο Σα Πίντο μετά την αποκάλυψη του gazzetta.gr για την κλήση του ως κατηγορούμενος από τον ανακριτή Ανδρεάδη.

Σε ένορκη κατάθεση ο Τάκης Φύσσας ισχυρίστηκε ότι ο Ρικάρντο Σα Πίντο που ήταν προπονητής του Ατρομήτου στο φετινό ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, δέχτηκε παρεμβάσεις από την ομάδα του ώστε να αφήσει εκτός αγώνα τους Κιβρακίδη, Ναπολεόνι, Πίτου Γκαρσία και τον Κώστα Κατσουράνη. Για το θέμα αυτό, ο Ατρόμητος είχε καταθέσει μήνυση στον Τάκη Φύσσα.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον πρώην προπονητή του ΟΦΗ και του Ατρομήτου, ο οποίος εξέφρασε την ενόχληση του για τις τελευταίες εξελίξεις.

«Δεν ήξερα τίποτα, δεν μου είπε κανείς κάτι για αυτό και ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω. Αυτό που συμβαίνει είναι τρελό.

Δεν έχω καμία σχέση με αυτά τα πράγματα. Πως είναι δυνατόν να γράφονται και εγώ να μην γνωρίζω τίποτα; Δεν ξέρω για ποιο πράγμα με κατηγορούν. Δεν μπορώ να το καταλάβω».

Ο νυν προπονητής της Μπελενένσες αναμένεται να απολογηθεί τον Σεπτέμβριο. Με την κλήση του Σα Πίντο οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο φτάνουν στους 34.

 

Τελευταία Νέα