«Φεύγουν» τα διαρκείας στον Παναθηναϊκό

«Φεύγουν» τα διαρκείας στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
«Φεύγουν» τα διαρκείας στον Παναθηναϊκό

bet365

Με πολύ γρήγορους ρυθμούς γίνεται η διάθεση των καρτών διαρκείας του Παναθηναϊκού για τη νέα περίοδο, με αυτές να έχουν ξεπεράσει ήδη τις 2.000!

Εξαφανίζουν τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν οι φίλοι του Παναθηναϊκού! Κάτι η απόκτηση του Μίκαελ Εσιέν, κάτι ο αρκετά καλός σχεδιασμός στις μεταγραφές, έχουν φέρει μεγάλη αισιοδοξία στους φίλους της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως φαίνεται, αυτό έχει κάνει τους οπαδούς του «τριφυλλιού» να εξαφανίζουν σιγά σιγά τα διαρκείας. Σύμφωνα με την «Goal» ήδη έχουν πουληθεί 2.200 κάρτες και αυτό το νούμερο αναμένεται να αυξηθεί όταν θα αρχίσει και η προετοιμασία, με τον στόχο της διοίκηση να είναι τα 9.000 εισιτήρια διαρκείας, ένας αριθμός που πλέον δεν αποκλείεται και να ξεπεραστεί!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα