Ερευνώνται 53 υποθέσεις με ξέπλυμα χρήματος από τη FIFA!

Κώστας Ζάλιαρης
Ερευνώνται 53 υποθέσεις με ξέπλυμα χρήματος από τη FIFA!

bet365

Ο γενικός εισαγγελέας της Ελβετίας, Μισέλ Λομπέρ, γνωστοποίησε ότι υπό διερεύνηση βρίσκονται 53 διαφορετικές υποθέσεις κατά τις οποίες υπάρχουν ενδείξεις για ξέπλυμα χρήματος, όσον αφορά τη διαφθορά στη FIFA!

Όπως ανέφερε ο Λομπέρ, μιλώντας για πρώτη φορά από την ημέρα των συλλήψεων στη Ζυρίχη και όλων των υπόλοιπων εξελίξεων στην Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις που ενισχύουν τις υποψίες για παράνομες κινήσεις μέσω τραπεζών, ωστόσο, υποστήριξε πως η υπόθεση είναι τεράστια και περίπλοκη.

Παράλληλα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να καλέσει για κατάθεση τον πρώην, πλέον, πρόεδρο της FIFA, Σεπ Μπλάτερ και τον γενικό γραμματέα, Ζερόμ Βαλκέ, ενώ έδειξε αδυναμία στο θέμα του ορισμού ενός χρονοδιαγράμματος για πιο χειροπιαστά αποτελέσματα.

Πάντως και ο Λομπέρ έδειξε πως δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο το σενάριο της αλλαγής των διοργανωτριών χωρών για τα Μουντιάλ του 2018 και του 2022...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα