Ανακοίνωσε Γιαννιώτα ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Γιαννιώτα ο Ολυμπιακός

Θοδωρής Βασίλης
Ανακοίνωσε Γιαννιώτα ο Ολυμπιακός

bet365

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και με την βούλα ο Γιάννης Γιαννιώτας. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 22χρονου άσου από την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

«Ερυθρόλευκος» και με την βούλα είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου διεθνή άσου. Την περσινή χρονιά ο Γιαννιώτας αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης με την μορφή δανεισμού από την γερμανική ομάδα και μέτρησε 31 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Στον Ολυμπιακό ο Γιαννιώτας

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Γιαννιώτας: Τιμή να γίνω μέλος του Ολυμπιακού

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Γιαννιώτας ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού για την μεταγραφή του στο πρωταθλητές Ελλάδος.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την τιμή που μου έκανε να γίνω και εγώ μέλος του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω παράλληλα και τον κ. Βρέντζο για τη μεταγραφή μου αυτή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στην οικογένειά μου, η οποία στέκεται πάντα δίπλα μου. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που θα αγωνιστώ για τον Ολυμπιακό, που θα παίξω μπροστά στον κόσμο του και εύχομαι όλοι μαζί να προσθέσουμε ακόμη περισσότερα αστέρια στην φανέλα της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας», κατέληξε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα