Μορένο: «Αφιερωμένη η νίκη σε όλη τη Βολιβία»

Μορένο: «Αφιερωμένη η νίκη σε όλη τη Βολιβία»

Gazzetta team
Μορένο: «Αφιερωμένη η νίκη σε όλη τη Βολιβία»

bet365

Περίμεναν 18 χρόνια για να πανηγυρίσουν μια νίκη σε Copa America. Έτσι, ο Μάρτινς Μορένο θέλει να μοιραστεί το 3-2 επί του Εκουαδόρ με όλους τους φιλάθλους της χώρας!

«Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στην οικογένεια μου, που ήρθε εδώ να με παρακολουθήσει, καθώς και σε όλους τους πολίτες της Βολιβίας. Είναι μια μικρή ανταπόδωση για τη στήριξη τους», δήλωσε ο σκόρερ του τρίτου γκολ που ολοκλήρωσε μια μακροχρόνια αποχή από τις επιτυχίες.

Από τα ημιτελικά του 1997, όταν κέρδισαν το Μεξικό και προκρίθηκαν στον τελικό, όπου και ηττήθηκαν από τη Βραζιλία με 3-1, οι «πράσινοι» αγνοούσαν τη χαρά τη νίκης σε Copa America.

Εκτός όμως από ιστορική σημασία, η νίκη αυτή έχει και απολύτως βαθμολογικά κέρδη για τους Βολιβιανούς, που με έναν βαθμό στον τελευταίο αγώνα κόντρα στη Χιλή την Παρασκευή στο Σαντιάγο (2.30 π.μ) προκρίνονται στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

«Θα παλέψουμε για την πρόκριση, που θα μας χαρίσει τον σεβασμό όλων για την παρουσία μας εδώ. Με τη Χιλή πρέπει να δούμε το παιγνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα και να κάνουμε καλά τη δουλειά μας», υπογράμμισε ο επιθετικός της Βολιβίας και της Τσανγκτσούν Γιατάι.

 

Τελευταία Νέα